Hygge
10 Valentinsgaver til manden i dit liv

Kan du mærke den sædvanlige, kildrende fornemmelse i maven, der kommer hvert år på dette tidspunkt? Måske det skyldes, at Amor er ved at finde sine kærlighedspile frem fra gemmerne for at kunne give dig en fantastisk Valentinsdag med hjerter, blomster og kys i massevis af ham, du holder allermest af i hele verden.

Det er nemlig allerede på fredag den 14. februar, at det er Valentinsdag. Så nu har du vel også husket at finde en Valentinsgave til manden i dit liv? Eller hvad?! Det er ved at være på høje tid, men gå ikke i panik. Vi har på UngUnivers fundet 10 super fede gaveidéer til Valentine's Day, der med garanti får et smil frem på hans læber og fyrer op under hans kærlighed til dig, så du kan få den perfekte valentinsdag.

Få inspiration her: 

Giv ham en gadget

Mænd er per definition vilde med gadgets. Hvorfor er de det? Fordi det er legetøj, som man sagtens kan leve uden. Det er krydderi på tilværelsen og noget, som kan bruges til at blære sig lidt overfor alle kammeraterne. Lykkes det dig at overraske ham med en gadget, som han måske ikke har ønsket sig, men som han efter at have stiftet bekendskab med den ikke kan se, hvordan han skulle kunne leve uden - har du ramt plet!

Soundracer er en gadget, som enhver mand ikke kan leve udenSoundracer er et eksempel på en sådan gadget. I hvert fald hvis din kæreste ikke kører i en Ferrari eller Lamborghini i forvejen. Stik den i cigarettænderen, og bilen lyder som en sportsvogn ud af højtalerne. En gadget lige efter enhver mands hoved! For blot 299 kr. kan du få fingrene i en Soundracer.

➔ Find den her!

 

Brændemærk et ord ned i din bøfEr der om muligt noget mere blæret end at kunne brændemærke bøfferne på grillen om sommeren? Hertil er svaret enkelt: Nej, ikke hvis man er mand og har alle gutterne på besøg til grillaften. Med denne super fede gadget kan din mand få glæden af at sammensætte et ord og brændemærke det ned i bøffen. Du vil med garanti blive betalt tilbage med kærlighed og kys ad libitum, hvis du giver ham denne fantastiske grill gadget i Valentinsgave.

➔ Find den her!

 

Giv ham noget frækt

Er der noget mere oplagt end at give manden i dit liv en fræk og romantisk Valentinsgave? Din kæreste bliver henrykt, og I får begge gavn af den. En ren og skær win-win situation.

Hvorfor ikke give din kæreste en fræk gave i Valentinsgave?Overrask din kæreste med et sexspil med intet mindre end 52 frække opgaver - én til hver af årets uger. 26 opgaver til dig og 26 opgaver til ham. Den perfekte gaveidé til dig, der ønsker at give din kæreste en fræk og pirrende Valentinsgave.

➔ Find den her!

 

 

 

 

Overrask din kæreste ved at give dig selv til ham i Valentinsgave. Vi har her fundet et kostume, hvor din kæreste kan få fornøjelsen af at pakke dig op. Et nyt frækt sæt undertøj kan også gå an, men oplevelsen bliver helt klart mere fuldendt, hvis du investerer i et frækt kostume.

➔ Find det her!

 

 

 

Giv ham en oplevelse

Du går aldrig galt i byen med en oplevelsesgave - og hvis du giver ham en oplevelse, hvor du selv kan være med, er det samtidig en god investering i jeres forhold.

Giv din kæresten en oplevelsesgave i valentinsgaveEr din kæreste vild med action? I så fald er denne oplevelsesbox, hvor han eksempelvis kan få lov til at prøve kræfter med Djævleræs, Lamborghini-kørsel eller en helikoptertur, den helt rigtige Valentinsgave.

➔ Find den her!

 

En oplevelsesgave er et sikkert hitGiv en oplevelsesgave som i begge vil få gavn af. En tur på en hyggelig café efterfulgt af en tur i biografen. Et sikkert hit!

➔ Find den her!

 

 

Oplevelser er den perfekte gave til valentinsdagGå all in og giv din kæreste et hotelophold med middag for to. En investering i jeres forhold, som du ikke vil fortryde.

➔ Find den her!

 

 

Giv ham noget til sig selv

Mænd er som regel ikke gode til selv at komme ud at shoppe. Derfor går du heller aldrig galt i byen ved at købe ham en lækkert ny skjorte, en god parfume eller et par fede jeans. Her har vi fundet et par eksempler på et par gode gaveidéer:

Giv en velduftende parfume i Valentinsgave til manden du elskerKøb en lækker parfume til din kæreste. En ren og skær win-win situation. Du får en velduftende kæreste, og din kæreste bliver ovenud henrykt og betaler den forhåbentligt tilbage i kys og kærlighed.

➔ Find den her!

 

 

 

 

 

Valentinsdags gaveGiv din kæreste en super fed skjorte fra Ralph Lauren. Helt enkel og blåternet.

➔ Find den her!

 

 

 

 

 

Giv et par mørke og vaskede Jeans i Valentinsdags gave til hamMed et par helt enkle, vaskede jeans fra Jack & Jones går du aldrig galt i byen. Find ud af din kærestes buksestørrelse, hvis du ikke allerede kender den. Hvis de ikke passer eller falder i hans smag, kan han jo altid bytte dem.

➔ Find dem her!

 

 

 

 

Vi håber, at du fandt inspiration i vores guide! Har du andre gode idéer til, hvad man kan give manden i sit liv i Valentinsdags gave, så skal du være mere end velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.