Hygge
Ohøj caps og Top 3 Morten Münster

Med mere end 100.000 synes godt om Morten Münster´s blog på Facebook, er Morten et kæmpe hit. Ohøj, hvor det går. Morten er flyvende og hans Ohøj caps sælger for vildt - og især hans Ohøj huer til den kolde vintertid er også brandvarme for tiden. Se vores Ohøj Top 3 lidt længere nede på siden.

Ohøj caps og Ohøj huer - Her er de fedeste

Ohøj caps og Ohøj huer kan købes lige her!

Skal du have fingrene i en fed Ohøj cap eller Ohøj hue, inden de bliver udsolgt igen? De bliver nemlig revet væk! Her får du et overblik over de fedeste Ohøj caps og huer - og hvor du kan købe dem:

Vi har her fundet de aller fedeste Ohøj caps og Ohøj huer

Vores Ohøj Top 3-liste

Det kommer nok ikke som nogen helt stor overraskelse, at Morten gerne vil være skuespiller. Han er for funny, og spiller et ton roller på den fede måde. Du kan følge Morten Münster på hans Facebook blog.

Her er vores top 3 af Mortens Ohøj videoer:

1. Sådan pjækker du fra skole

2. Hver klasse har en...

3. Et retarderet røveri

Morten Münster og Ohøj eventyret

Morten Münster har i skrivende stund over 100.000 likes på Facebook. Til sammenligning har popstjernen Burghan G 94.000 likes og Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen 91.000 likes. Der er altså gang i Morten Münster og hele hans Ohøj eventyr. Men hvem er Morten Münster egentlig, og hvordan har han fået så stor succes? Morten Münster er en 15-årig 9. klasses dreng, der igennem sine små, sjove Youtube-sketches - som dem i lige har set ovenfor - har fået skabt en enorm interesse om sig selv. Efterfølgende har Morten lanceret sin egen cap og hue - nemlig hans Ohøj caps og Ohøj huer, som vi har linket til øverst i artiklen. Populariteten har været overvældende. ALLE vil have fingrene i en Ohøj cap - og de er også helt enkle og super fede. Morten har i løbet af meget kort tid formået at skabe sig selv et image, gøre sig selv landskendt og endda lanceret sin egen Ohøj cap og Ohøj hue. En præstation næsten på niveau med Mikkel Oldenburg Jensen, der med sin blog og små, korte videoer også blev kendt af gud og hver mand med over 100.000 likes på Facebook.

Se de super fede Ohøj caps og ohøj huer herHistorien bag den kendte Ohøj cap

Morten Münster er manden, der lægger navn til de kendte Ohøj caps - og det er også ham selv, der har designet logoet. I samarbejde med Caps4You har han fået produceret sine Ohøj huer og caps, der p.t. må være Danmarks med populære hovedbeklædning. Skal du have fat i en cap eller hue? Du finder dem lige her!

Morten Münster og Ohøj caps i Godmorgen Danmark

Morten Münster har været en tur i Godmorgen Danmark. Han havde ikke iført sig en Ohøj cap under interviewet, men der blev sendt nogle brudstykker af hans sketches, hvor hans Ohøj caps var godt repræsenteret.

Se klippet her: 

Hvorfor han ikke var iført en af sine Ohøj caps er uvist, men håret sidder som det skal - og det er jo vigtigt for en danmarkskendt person som ham. Hvad synes du om Morten Münster og Mortens blog? Smid gerne en kommentar herunder.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.