At være ung
Vælg den rigtige skærm første gang og spar penge

Annonce

Julen står for døren, det samme gør hygge, varm kakao og tid til film og spil. Når først der er slået hul på juleferien, kommer samtidigt oceaner af tid, vi kan bruge foran fjernsynet eller computeren. At se en god film eller spille ens yndlingsspil, når man har tiden til det, er noget af det bedste. Men samtidig er det også vigtigt for os, at det er flotte farver, et smukt design, og skarpe linjer der møder os i skærmen. Kvalitet er nemlig essentielt, når man skal have en ny skærm. 

 

Vælg kvalitet første gang

Som ung leder man altid efter det, der passer bedst til ens økonomi, men også ens behov. Ofte lader vi økonomien styre, hvad vi køber, og kvaliteten bliver en sekundær prioritet. Det kan alle sætte sig ind i, men vi glemmer ofte, at prisen og kvaliteten hænger sammen. Derfor kan det være en god ide at finde en middelvej, hvor kvaliteten også får lov at spille ind, men hvor prisen selvfølgelig stadig kan følge med. På den måde kan man bruge sine penge rigtigt første gang, og få en skærm der passer lige til ens behov, og hvor kvaliteten er i top. Det er nemlig bedre at vælge den rigtige kvalitet første gang, i stedet for at skulle skifte sin skærm ud flere gange, fordi kvaliteten ikke er god nok. Dette løber over tid også op i prisen, også står man tilbage, og har måske brugt flere penge, end hvis man blot havde valgt kvalitetsskærmen første gang.

 

Tænk på dine øjne når du køber en ny skærm

Med mange timer foran skærmen i hverdagen, og de mange ekstra timer vi bruger i juleferien, er det vigtigt at vi husker at passe på vores øjne. Det har vist sig, at det blå kortbølgelys der kommer fra normale skærme, kan skade øjnene på sigt. Derfor kan det være værd at overveje, hvilken skærm man skal købe når den gamle skal skiftes ud. For at undgå det blå kortbølgelys, og samtidig bevare den gode skærmkvalitet, kunne man for eksempel investere i en Philips skærm. Philips har nemlig udviklet en teknologi, hvor det blå kortbølgelys er reduceret i deres skærme, men uden dette går udover billedkvaliteten. På den måde sparer man sine øjne for det blå kortbølgelys, men man går ikke på kompromis med billedkvaliteten på sin skærm. Det er altså muligt at passe på sine øjne, samtidig med at kvaliteten er i top hos Philips

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.