Hygge
Sådan får du en hyggelig sygedag

Annonce

Din alarm har lige ringet, og det er tid til at stå op. Du er klar til at tage i skole, indtil du vågner med en voldsom hovedpine og snottet næse. Øv. Du er blevet syg, og du bliver nødt til at skrive til dine kammerater, at du ikke kan komme til fremlæggelse. Det føles ikke særlig rart at blive væk fra skolen, når ens venner har brug for en, men du kan heller ikke møde syg op i skole. Hvad skal du så få dagen til at gå med?

Under dynen med en god film

Når man er syg, kan man alligevel ikke komme ud af sengen, så hvorfor ikke bruge tiden på en god film? Der findes næsten ikke noget bedre end at ligge foran fjernsynet med en god film, når man er syg. Hvis du vil være lidt nostalgisk, kan du leje de gode harry potter film, man så som lille. Hogwarts-universet med Harry, Ron og Hermione vækker gode minder, og du kan sagtens bruge lang tid, da der er 8 film. Så der kan du få en hel dag til at gå ved at se filmene. Du kan også blive opdateret med Fantastiske skabninger-serien, der er en spinoff på Harry Potter. Serien handler om Newt Scamander og hans magiske væsner, så hvis du ikke har set dem, er din sygedag en god mulighed for at få gjort det.

Spis sundt og drik vand

Selvom det kan være hyggeligt at være syg, er det ikke fedt at være det alt for længe. Derfor er det en god idé at få købt lidt medicin som f.eks. næsespray, hvis du er forkølet eller nogle hovedpinepiller. Det er også en rigtig god idé at drikke meget vand, så du ikke bliver dehydreret i løbet af dagen. Hvis du har ondt i halsen, er det godt at drikke te og spise ting som suppe. Hvis du har mod på det, er ingefær og stærk mad rigtig godt mod sygdom. Så hvis du ser Harry Potter og spiser en god suppe, er du garanteret en god sygedag.

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.