At være ung
Arrangér et brag af en polterabend

Annonce

Som bedstevenner, så er I skrevet op til jobbet som arrangører for hinandens polterabender. Derfor føler du, at der ligger et stort pres på dine skuldrer. Du skal gøre det så godt som muligt og skabe den fedeste oplevelse for din ven. Hvad skal der til at netop den polterabend, som du arrangerer, bliver den bedste? Læs med herunder og få gode ideer, som vil gøre dig mere end populær.

1.      Gæstelisten

Det er altid svært at vide, præcist hvem din ven ønsker at have med til sin stor dag. Det handler både om, hvor stort arrangementet skal være, men også at du kender din vens omgangskreds med omhu. Det kan nemlig skabe store problemer, hvis du inviterer venner, som hovedpersonen er uvenner med. Det kan kort sagt ødelægge hele aftenen ved at skabe dårlig stemning og så er du kommet dårligt fra start. Prøv derfor, diskret, at snakke med din ven om nuværende relationer.

2.      Sjove aktiviteter

Der er så meget forskelligt, som I kan lave på dagen. Her kommer det meget an på kønnet om din ven. En flok mænd vil ikke syntes at det var spændende, at skulle croquis-tegne en muskuløs mand, på samme måder som damerne nok ikke vil nyde synet af en bordtennispoppende stripper på stuegulvet. Vælg noget, som fører jer tættere sammen og som alle er med på. Det kunne være et escape room, der er en sikker vinder for Polterabend København. Hér skal I sammen låse gåder og finde løsninger på problemstillinger inden tiden udrinder.

3.      Minder om dagen

Din velarrangerede polterabend gik forrygende og din ven elsker dig for den fantastiske aften du skabte. For at forevige minderne, kan du med god grund lave en scrapbog, som du kan give som ekstra bryllupsgave. På den måde kan, I sammen, mindes en storslået aften, der stod i festens tegn. Derfor er det også vigtigt, at du under hele dagen husker at tage en masse billeder, som du senere vil kunne fremkalde og sætte i en bog. Hjemmelavede gaver er oftest personlige og giver en helt igennem fantastisk følelse for modtageren.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.