At være ung
Sådan lærer du dine kollegaer bedre at kende

Annonce

De fleste mennesker kommer på et tidspunkt ud på en helt ny og spændende arbejdsplads. Udover at skulle lære hvordan jobbet er, så er det også vigtigt at vi får et godt bekendtskab med vores kollegaer. Men det kan være svært at være den nye, så hvordan kan du lære dine kollegaer bedre at kende?

Har du overvejet team building?

For nogen er det ganske nemt bare at gå over og snakke med de nye kollegaer, men vi er alle forskellige. Det kan være enormt grænseoverskridende at være den nye, og derfor ikke helt nemt at finde på et samtaleemne heller. Så hvis du, som så mange andre, også føler dig en smule genert, og måske ikke helt har modet på at bevæge dig over og bare tale, hvad kan du så gøre? Bare rolig, der er massevis af andre måder hvorpå du kan lære dine kollegaer at kende. Har du overvejet at prøve noget team building? Team building kan være mange forskellige sjove ting, såsom et escape room. Her er du og dine kollegaer fælles om at skulle løse nogle gåder, og det kræver i den grad at i både taler og løser tingene sammen. Den perfekte måde at snakke, uden at skulle tænke alt for meget over det!

Et minde som i vil huske

Midgaard Event som er stedet hvor du og det firma du arbejder for, kan booke jeres escape room-oplevelse, har dog også mange andre ting at byde på. Det kan være der er nogle af jer der måske ikke finder escape rooms særlig sjove, eller måske har prøvet det lidt for mange gange. Heldigvis kan du snildt finde andre sjove fælles aktiviteter, som du og dine kollegaer helt sikkert vil finde stor glæde ved. Midgaard Event har både ting som gør at i griner sammen, udvikler jer sammen eller hvad med at feste sammen? Som du nok kan høre, så er mulighederne mange. Måske du skal overveje at foreslå en af de mange sjove begivenheder der er at vælge imellem. Du kan umuligt gå galt i byen med så mange forskellige alternativer. Ikke nok med at disse begivenheder kan være med til at få dig til at snakke mere med dine kollegaer, så kan det også give jer noget at snakke om i fremtiden. I vil altid kunne huske tilbage til de sjove tider i havde sammen og grine af det, og på den måde vil du have mulighed for at finde noget fælles at tale om, hvis du pludselig ikke ved hvad du skal sige. Læs mere omkring de mange forskellige fælles aktiviteter du og dine kollegaer kan lave, ved at klikke på linket ovenfor!

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.