At være ung
2 spændende kurser til dig, som er ung

Annonce

Som ung er der mange forskellige ting, du skal forholde dig til. Disse ting kan være alt fra uddannelse, venner og familie, til klima og bæredygtighed. Det kan således være svært at vide, hvordan man skal forholde sig til, samt håndtere forskellige problemer. Derfor gælder det om at udvide sin horisont, og dette kan bl.a. gøres ved at deltage i forskellige kurser. Du kan læse med her og få 2 bud på spændende kurser til dig, som er ung og nysgerrig. 

Kursus i FN’s 17 verdensmål

Som ung har du nok højst sandsynligt af og til hørt udtrykket ”ungdommen er vores fremtid”, og det er da også rigtigt, men det kan altså være svært at forholde dig til. Udtrykket tager bl.a. sit afsæt i klimaet og de store klimaforandringer, der på nuværende tidspunkt finder sted. Desuden dækker udtrykket også over, at der skal skabes en bæredygtig fremtid for alle. En fremtid bestående af ensartede og værdige levevilkår for alle, uanset race, alder, religion, kultur og køn. Men hvad skal der gøres for at opnå alt dette? Som ung kan det være svært at vide, hvordan du aktivt kan gøre noget for at skabe en bedre fremtid, men med et oplysende og spændende FN verdensmål kursus kan du få et indblik i FN’s verdensmål. FN’s verdensmål har til formål at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og en mere bæredygtig økonomisk vækst. På kurset vil du få en dybere viden om, hvordan disse sociale, økonomiske og miljømæssige mål kan opnås. Du vil få indsigt i, hvordan du kan arbejde for at opnå verdensmålene, og du vil ligeledes få en værktøjskasse, som du kan bruge til at sikre fremgangen. Hvis dette lyder som noget for dig, skal du ikke tøve med at tilmelde dig til kurset. Det vil med garanti være et spændende, men også alvorligt og enormt samfundsrelevant kursus, og din tid vil være rigtig godt givet ud, hvis du vælger at deltage i netop dette. 

Et kursus til dig, som gerne vil styrke dig selv

Det kan være svært at være ung i dagens Danmark, og der er en masse ting, man skal forholde sig til. Især forskellige idealer er et fænomen, der har haft stor betydning i de unges verden. Derfor ses en tendens til, at nogle unge glemmer sig selv og deres identitet, fordi de hele tiden fokuserer på at være noget, de rent faktisk ikke er i forsøget på at leve op til de forskellige idealer. For at afhjælpe dette, findes der mange kurser til unge, der kan hjælpe med at styrke unges selvværd og selvtillid. På kurset vil du bl.a. blive mere bevidst omkring forskellige peronlige faktorer, herunder bl.a. ro, glæde, tillid, mod, klarhed og grænser. Hvis du føler, at dette kursus kunne være relevant for dig, så er det bare med at tilmelde dig et sådant kursus. Det vil med sikkerhed være en super god investering i dig selv. 

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.