At være ung
Tre gode bud på regnvejrshygge

Annonce

Som regel ved vi aldrig, hvordan vejret arter sig. Selvom kalenderen siger sommer, er det ikke altid ensbetydende med, at vejret siger plus 20 grader og sol fra en skyfri himmel. Det kan også vælte ned med regn i lårtykke stråler. Hvis det skulle blive tilfældet for årets sommer, får du her tre gode bud på, hvad man kan lave på en regnvejrsdag, hvor man ikke har lyst til at bevæge sig udenfor. 

En god film er en sikker vinder

Når man nu ikke har lyst til at bevæge sig udenfor i regnvejret, er biografen udelukket, men så er det godt, at man også har mulighed for at lave sin egen biograf derhjemme. Hvis ellers du sørger for at få lavet nogle popcorn, skruet godt op for lyden og gjort stuen helt mørk, føles det næsten som at være i biografen. Så er den eneste udfordring kun, at du skal finde ud af, hvad du skal se. Men der findes heldigvis et utal af muligheder. Det kan for eksempel være harry potter, sex and the city eller måske en god tegnefilm. 

Udfold de kreative evner

Noget andet man kan kaste sig over på en regnvejrsdag, er alle de kreative sysler. Det kan være, at du altid har ønsket at kunne strikke et lækkert halstørklæde, hækle karklude eller male et billede til stuen. Hvis det er tilfældet, ville en regnvejrsdag være det helt rette tidspunkt at udfolde de kreative evner på. Og skulle du endnu ikke have styr på, hvordan man hækler eller strikker, findes der ofte mange gode videoer på nettet, der kan hjælpe dig på vej. 

Regnvejr kan også være hyggeligt

Selvom du måske ikke i første omgang har lyst til at bevæge dig udenfor, når det vælter ned med regn, kan det være, at du alligevel skal overveje at springe ud i det. Hvis ellers man sørger for at pakke sig godt ind i både regnjakke, regnbukser og gummistøvler, kan det være utrolig hyggeligt at gå rundt udenfor. Måske du endda skal tage en tur i skoven, hvor du næsten kan være sikker på, at du har skoven for dig selv. Og når du så kommer hjem, kan du forkæle dig selv med noget varmt at drikke og have god samvittighed over, at du fik frisk luft på trods af vejret. 

Ligegyldigt om du er til det ene eller det andet på en regnvejrsdag, er der garanti for, at du får en hyggelig dag, selvom det regner udenfor.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.