Job
Derfor er det en god idé at finde et studiejob

Som ung er der mange ting som du skal tage stilling til. Skole, job, venner, familie og meget mere. Mange unge er især meget interesserede i potentielle jobmuligheder, eftersom jobs ikke just hænger på træerne. Derfor gør du klogt i at vide så meget som muligt omkring diverse jobs, inden du søger.

Interim management til din arbejdsplads

Det er ikke nemt at finde et ”rigtigt” arbejde, især ikke hvis du ikke er uddannet endnu. Ufaglært arbejde hænger ikke just på træerne – men de er dog til at finde, det handler bare om tålmodighed. Det kan også være at du allerede har et arbejde, men har mærket drastiske ændringer på arbejdspladsen siden pandemien for alvor tog til i midten af marts. Der findes et utal af virksomheder som har svært ved at bevare overblikket, og i nogle tilfælde er det faktisk så slemt, at arbejdspladsen ikke længere selv kan følge med. Som medarbejder er det selvfølgelig ganske begrænset hvad du kan gøre, men hvis du gerne vil hjælpe din chef og dit arbejde lidt på vej igen, så kan du overveje at snakke om Azets’ tilbud om interim management for atter igen at finde overblikket. Med en interimsmanager får virksomheden mere struktur, overblik og en ønsket lederprofil som I i noget tid måske har manglet.

Hvorfor du bør finde et job imens du er studerende

Som ung er det som sagt ikke nemt at finde et job, så derfor er det en god idé at holde godt fast i et, når du har fået det. Selvfølgelig ikke for enhver pris, men hvis du er glad for dit job, så er det helt sikkert en fordel at du bliver hængende i det, indtil du måske finder noget andet som passer dig bedre. Diverse jobs kan nemlig hjælpe dig langt på sigt. Det kan fortælle fremtidige arbejdspladser at du har noget erfaring, og det kan netop være med til at du får en fod indenfor. Erfaring er altid en god ting, så derfor gør du klogt i at udforske dine jobmuligheder, også selvom det ”bare” er et studiejob med nogle timer hver uge. Et job kan også være med til at sikre dig en fast indtægt udover SU’en, og dette kan hjælpe dig med at have lidt ekstra penge om måneden, til dig der gerne vil i byen, på café eller noget helt tredje. Som du nok kan høre, så er der mange fordele ved at have et job eller anskaffe sig et. Så søg dit fremtidige studiejob allerede i dag, og se om ikke du kan få en fornemmelse af alle de fordele der automatisk medfølger.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.