At være ung
3 gode ideer til aktiviteter til den unge teenager under corona

Annonce: 

Det kan være svært at være ung under den pandemi, der lige nu hærger i verden. De fleste har fået taget deres almindelige hverdag fra sig, og især for de unge rammer det hårdt. De kan ikke på normal vis komme i skole, være sammen med deres venner eller gå til fritidsaktiviteter. Derfor bliver det hurtigt kedeligt og ensomt at sidde derhjemme, men man må alligevel forsøge at få det bedste ud af situationen. Du kan læse med her og få 3 gode ideer til, hvad du som ung kan foretage dig under corona.

En daglig gåtur

Du kan hurtigt få for meget af at sidde og kede dig inden for hjemmets fire vægge. I stedet kan du lave en aftale med dig selv om, at du hver dag skal ud og gå en lang tur. På den måde får du frisk luft til hovedet, og du vil få fornyet din energi. På din gåtur kan du med fordel smække en god podcast i høretelefonerne, og så er det ellers bare om at komme afsted!

Find et DIY-projekt

Lige for tiden er det et hit med DIY-projekter inden for boligindretning. DIY er en forkortelse for Do It Yourself, hvor det handler om at være kreativ og kreere ting på egen hånd. Det kan f.eks. være, at du en dag vil forsøge dig med at lave dine egne snoede lys, opfriske en kedelig kommode på værelset e.l. DIY-projekter er en god og kreativ måde at få de kedelige dage til at gå med!

Besøg en savnet ven

I skrivende stund er det tilladt at være 5 samlet, og du kan jo ikke afskærme sig fuldstændig fra din omverden, da verden jo trods alt stadig består. Derfor kan du godt tillade dig at besøge en savnet ven. Det kan f.eks. være, at du har en ven i Aarhus, som du tage op og besøge for at opleve lidt andet i en ellers ensformig hverdag.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.