Flytte hjemmefra
Når du skal vælge din første reol.

 Sponsoreret indhold

Der er mange ting, man skal tænke på, når man flytter hjemmefra, blandt andet hvilke møbler man vil have i din nye bolig. Den første bolig man flytter til, er sjældent der hvor man vil bo resten af sit liv.

Det kan være, at man flytter på kollegie til en mindre studenterbolig eller deler en lejlighed med andre. Fællesnævneren for de flestes ”begynder bolig” er med stor sandsynlighed, at den ikke er overvældende stor, så det gælder at tænke sig godt om, når man skal vælge møbler.

Jo mindre plads man har at gøre godt med, jo vigtigere, er det at man indretter sig, så det er nemt at holde god orden, så man ikke drukner i rod.

Det bedste værn mod rod er reoler. I en godt designet reol kan du opbevare rigtig mange ting, uden at det ser rodet ud. Der findes reoler til forskellige formål, den mest kendte er nok bogreolen, som selvsagt bruges til opbevaring af bøger.

Generelt kan man sige, der er to hovedformål med reoler, den ene, er til opbevaring af ting og den anden er at udstille pynte genstande.

Som sagt har man nok ikke for meget plads i sin første bolig, så når man vælger reolen, skal man se, på hvilken der er mest velegnet til opbevaring af ens ting, og stadig ser godt ud.

Et af de bedste reolsystemer, der dækker begge formål perfekt, er udviklet af den danske møbelproducent Ramwerk.

Med Ramwerks unikke modulsystem kan man designe lige præcis den type reol, man har brug for, hvad enten det er en til opbevaring en til pynte-genstande eller en kombination af de to. Man kan også lave specialreoler, som for eksempel en Tv-reol, som er skræddersyet til dit TV og passer til stilen i din stue.

Lad os vende tilbage til reoler til opbevaring, hvor der ikke er for meget plads at gøre med.

Som sagt er systemet modul baseret, og hvert modul er grundlæggende en kube. Man kan nemt sætte kuberne sammen, enten i længden eller i højden. Kuberne kan både hænges på væggen eller stilles på gulvet på en tilhørende sokkel.

Man kan få skuffer, hylder og låger til kuberne. Ramwerk har udviklet en online 3D designer, så man kan sidde i ro og mag derhjemme og designe en reol, der dækker ens behov.

Reolsystemet er lavet i bæredygtige træsorter og er designet i New Nordic stilen. Alle elementer fås i flere forskellige farver, som nemt kan passes ind i den stil, man har i forvejen.

Hvorfor er et modulbaseret reolsystem perfekt til den første bolig, man flytter til, når man første gang flytter hjemmefra, og som ikke er stedet, hvor man vil bo resten af livet?

Da Ramwerks reolsystem er modul opbygget og lavet til nemt at kunne flyttes, hvad enten det står direkte på gulvet, eller er hængt op på væggen, gør at man nemt kan tage det med sig, når man flytter til sin næste bolig. Se alle deres forud designede reolsystemer på https://ramwerk.dk/7-alle-ramwerk-reoler

Og at det er moduler, der kan sættes sammen i et næsten uendeligt antal kombinationer, er en stor fordel når reolen skal ”genbruges”.

Hvad der før var en opbevarings reol til bøger, tøj, papirer lidt pyntegenstande og så videre, kan man nemt omdanne til for eksempel et entremøbel, et overskab, en bogreol og så videre, mulighederne er som sagt næsten uendelige.

Klik ind på Ramwerks online designer, og se mulighederne.

Overskriv forfatter billede: 
Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.