Hygge
3 tips til en fed ferie

Annonce:

Sommerferien nærmer sig og du overvejer måske, hvad den skal indeholde. For at ferien bliver lige nøjagtigt så nice, som du drømmer om, er der et par ting, du med fordel kan overveje.  

Beslut hvad du vil have ud af ferien 

Allerførst må du gøre dig nogle overvejelser om, hvad du vil have ud af ferien. Er du ude efter tanning om dagen og max party om aftenen eller er du mere til adventure og natur? Det kan også være, du bare trænger til at se noget andet end studiebøgerne og måske få lidt andet at spise end pasta med ketchup. Uanset bør du gøre dig klart, hvad du har lyst til, da du sikkert har sparet op i lang tid og derfor skal have max ud af ferien. På rejseblokken.dk kan du finde masser af gode tips til din ferie.  

Vælg den rette destination 

Party og tan 

Går du efter den første model, nemlig afslapning på stranden eller ved poolen og muligheden for en lækker tan og max gas om aftenen med drinks, hotte moves og hvad der ellers hører til, kan du tjekke den legendariske partydestination Sunny Beach i Bulgarien ud. Her kan du give den max gas med andre unge, særligt danskere. Stedet er især populært blandt gymnasieelever. Du kan også vælge at sætte kursen mod Costa Brava i Spanien. Området omfatter både Lloret de Mar og Calella, begge på den spanske østkyst. Her mødes unge fra hele Europa mellem 18-30 år fra hele Europa og fester sammen.  

Adventure 

Er du mere til action findes der masser af muligheder for kajaksejlads, klatring, trekking, dykning, rafting og andre aktiviteter i vores nabolande Norge og Sverige. Også lande som Slovenien tilbyder denne type ferier.  

Storbyferie 

Du kan også overveje en storbyferie til f.eks. Prag, Berlin eller Barcelona. Her er der masser af muligheder for både at opleve spændende seværdigheder, spise god mad og ikke mindst gå i byen om aftenen og opleve nattelivet et andet sted, end du plejer. Hvis du er til spa, er Budapest stedet med sine termiske bade og utallige muligheder for selvforkælelse. Vil du længere væk er New York City en sikker vinder med alt, hvad du kan ønske af restauranter, natteliv, shopping og seværdigheder. En tur til New York vil du ikke fortryde. På rejseblokken.dk kan du finde flere idéer til, hvor din storbyferie kan gå hen. 

Gør det, du havde besluttet hjemmefra 

Når man er ankommet til feriedestinationen, kan man let blive lidt overvældet over stemningen og de nye omgivelser og måske glemme, hvad man egentligt gerne ville have ud af ferien. Sørg for at være tro mod det, du havde aftalt med dig selv og måske dine venner eller veninder. Havde du f.eks. udover at feste og dyrke din tan også planlagt at tage på en udflugt eller to for at opleve bare en smule af det sted, du er kommet til, vil du ærgre dig, hvis ferien endte i én lang druktur og der ikke var andet end fest og tømmermænd. 

Så er der vist bare tilbage at sige “hav den fedeste ferie, ever”. Hvis du er sulten på flere rejsetips så tjek rejseblokken.dk ud. 

 

Overskriv forfatter billede: 
Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.