At være ung
Sådan finder du et kollegieværelse i Aarhus

Sponsoreret indhold:

Når studiestarten nærmer sig, er det på tide at finde et værelse eller en lejlighed i nærheden af der, hvor du skal studere. Hvis du skal læse i Aarhus er der mange forskellige kollegieværelser og ungdomsværelser at vælge mellem, som alle har forskellige størrelser og prisniveau, så du kan frit vælge alt efter behov. Som studerende har man ikke så mange penge at gøre med, så det er bestemt også vigtigt at finde en lejlighed, hvor huslejen er lav, så du kan få økonomien til at køre rundt med ekstra råderum til alt det sjove i livet uden at få dårlig samvittighed! Læs alt om at finde et kollegie- eller ungdomsværelse i Aarhus i denne artikel.

Lav husleje

Som sagt er der ikke meget ved at bruge hele sin SU på husleje, hvis man kan komme af sted med det. Det kommer selvfølgelig helt an på hvor stor lejligheden eller kollegieværelset er, men i langt de fleste tilfælde i Aarhus og omegn er huslejen for denne slags boliger relativt lav. Alligevel kan det være en god idé at kigge sig lidt rundt omkring, så du ikke ender med at vælge det første kollegieværelse du ser, hvis du kommer til at fortryde det i sidste ende. På denne måde kan du også få klargjort dine egne behov og ønsker for hvordan din bolig skal se ud, da du uden tvivl kommer til at bruge meget tid på dit nye værelse, hvor stort eller småt det er. Og så vil du i sidste ende sikkert også spare mange penge på overflødig husleje, som du i stedet kan bruge på de ting og mennesker, du holder af livet. Se kollegier i Aarhus og find dit nye sted at bo nu!

Gør mest ud af din lejlighed

Et typisk kollegie- eller ungdomsværelse kan ikke prale af mange kvadratmeter, så for dig handler det om at købe sparsomt ind af møbler – eller frasortere nogle af dine gamle møbler – for at det hele kan være i din nye bolig. Det er naturligvis ærgerligt, især hvis du gerne vil sætte dit helt eget personlige præg på lejligheden ved hjælp af indretningen. Hvis man stadig ønsker at ens personlighed skal skinne igennem lejligheden, skal man i stedet tænke mere kreativt. Det handler nemlig også at bruge den sparsomme plads du har så godt og effektivt som overhovedet muligt, så du kan få det meste ud af dine møbler uden at de fylder alt for meget. Det kan for eksempel betyde at du skal benytte de bare vægge til at hænge hylder eller reoler op, så du frigør plads på gulvet til dine andre helt essentielle ting. På denne måde er lejligheden fyldt helt op, men er også mættet af personlighed!

 

Overskriv forfatter billede: 
Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.