At være ung
Tips til at drive virksomhed som ung

Sponsoreret indhold:

At starte og drive sin egen virksomhed er altid en spændende udfordring. Du bliver din egen chef, får ansvar på en helt ny måde, og får muligheden for at arbejde med lige det, der interesserer dig hver dag.

Men at drive sin egen virksomhed er ikke altid en let proces, og der er mange små finurligheder, der kan være problematiske og uoverskuelige. Dette er specielt tilfældet, hvis man er ung, og endnu ikke har den største erfaring inden for området. Derfor har vi lavet denne lille guide med små fifs til dig, som driver en virksomhed i en ung alder.

Fibernet er en essentiel del af din digitale infrastruktur

Mange virksomheder startet af unge i dag afhænger i høj grad af internettet. Internettet er et ideelt værktøj til markedsføring og salg, som ikke koster det store at arbejde med. Internettet skal derfor betragtes som en essentiel del af din virksomheds digitale infrastruktur.

Af den grund burde du stærkt overveje at anskaffe en fibernetforbindelse til din virksomhed. Fibernet er det hurtigste og mest stabile internet, man kan få, og så koster det endda ikke meget mere end normalt internet ville. Men for at få fibernet, skal du være dækket af et fibernetselskabs netværk af kabler. Du kan for eksempel tjekke hos global connect, for at se, om din virksomhed kan kobles på.

Den er en klog investering, for hurtigere internet betyder, du kan læse arbejdsopgaver væsentligt hurtigere, og stabiliteten sikrer også, du ikke står med en afbrudt forbindelse på kritiske tidspunkter.

Sæt dig godt ind i danske skattelove

Danmark er et af de lande i verden, der har et af de mest komplicerede og ekstensive skattesystemer. Og det er både på godt og ondt. Der er mange ting, man skal betale skat af, men der er også mange ting, man kan trække fra i skat. Derfor er det vigtigt at sætte sig godt ind i vores skattelove.

På den måde undgår du nemlig eventuelle bøder eller restskat. De kan nemlig optræde ud af det blå, og det er ikke en særlig behagelig oplevelse, når ens indtægt pludselig er væsentligt mindre, end man forventede. På samme tid kan du også få sørget for at trække de ting fra i skat, som er mulig. Det kan frigive økonomiske ressourcer, der kan investeres tilbage i din virksomhed igen.

Hvem skal man ansætte?

Hvis du begynder at lede efter ansatte i din virksomhed, vil du nok ende med, at få ansøgninger fra folk med mange baggrunde. Nogle er gamle og andre unge, folk har læst på forskellige studier, og har varierende niveauer af erfaring. Hvem skal man hyre?

Kompetenceniveauet er selvfølgelig utrolig vigtigt. Personen skal helst allerede kunne det, du er ude efter, eller kunne lære det ret hurtigt efter ansættelse. Men en anden vigtig faktor er også personens personlighed. En hårdtarbejdende og venlig person, der selv kan tage initiativ er guld værd for enhver virksomhed. Så kan det godt være, de ikke altid har den relevante erfaring, men folk med en sådan attitude kan lære nærmest alting. Når du skal hyre folk, så vær fleksibel og tænk langsigtet.

 

Overskriv forfatter billede: 
Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.