Hygge
AvXperten til dine studier

Denne artikel er udgivet af AvXperten, hvorfor der er tale om reklame.

IT til dine studier

IT har det med at gå i stykker, hvor det er mest ubelejligt. Derfor er det vigtigt, at prisen er i orden, og der er hurtig levering. Alt det finder du i webshoppen hos AvXperten. Eksempler på, hvilket IT udstyr, som du kan have glæde af, imens du studerer:

  • PC
  • USB-stik
  • Computermus
  • Tastatur
  • Hovedtelefoner
  • Kabler
  • Adaptere

Osv.

Synes du det er fedt at game fra den samme computer, som du bruger til dine studier, så har du brug for et godt gaming tastatur, et grafikkort og en del RAM (arbejdshukommelse). Ellers er der dømt game over, før du er kommet i gang med CS eller LOL.

God service

Vi giver dig 30 dages returret og dag til dag levering alle hverdage året rundt. Det kan vi tilbyde, da vi har mere end 11.500 varer på lager. Har du brug for vores hjælp, så sidder vi klar ved telefonerne i dagstimerne. Her kan vi også hjælpe til, hvis du ikke lige fandt det, du søgte, i vores webshop, som du finder her: AvXperten

Da vores priser er robotstyrede, så kan du roligt regne med, at du får en skarp pris hos AvXperten. 

For studerende

AvXperten har aftaler med en lang række uddannelsesinstutioner, så studerende kan få rabat. Du kan derfor have store glæde af at kontakte din uddannelsesinstitution for at høre, om der allerede ligger en god rabataftale til dig.

Bor du i Aarhus, og har interesse i innovation og teknologi, så kan du som medlem af netværket Aarhus Audio/Visuel forening (som vi også er) få sparing og møde andre studerende, som også har stor interesse i gadgets og teknologi generelt. 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.