Hygge
Gadgets, du bare må eje!

Hånden på hjertet: hvem er ikke vild med gadgets? Jeg kan i hvert fald købe mig fattig i gadgets. Ofte er de egentlig ikke nødvendige at eje - men af uransagelige årsager MÅ jeg bare eje dem! Herunder finder du et af mine seneste køb og to andre gadgets, der står øverst på min liste over julegaveidéer.

Anti-Slip Pad

Super smart gadget!

Denne gadget havnede i min postkasse for få dage siden - og min begejstring er stor! Hvis man er den lykkelige ejer af en smartphone, bruger man den garanteret også til at finde vej med. Hvis du gør det, er du garanteret også stødt på det problem, at du ikke lige ved, hvor du skal placere smartphonen. Hvis man ligger den i skødet, er det svært at holde øje med den, imens man skal koncentrere sig om at køre bil. Hvis man smider den på passagersædet, havner den i forruden næste gang, du bremser. Man kan selvfølgelig købe sig en af de kiksede smartphone-holdere, der fylder hele forruden - men hvorfor det, når du får sølle 39 kr. kan få en meget smartere løsning?

Med Anti-Slip Pad kan du blot klæbe telefonen fast til instrumentbrættet - og der bliver den, indtil du nørkler den fri. Nu tænker du sikkert, at den er klistret som bare pokker, men næh nej! Din smartphone klæber ligeså fint fast på pladen, mens intet spor af klister er efterladt på telefonen, når du fjerner den fra pladen. En super genial gadget, der bare fungerer!

Køb den her!

Lad kemien oplade din smartphone

Oplad din smartphone ved hjælp af en kemisk reaktion

En PowerTrekk-puck og en smule vand, så lader din smartphone for fuld skrue. Kemi, når det er bedst! Solcelleopladeren er måske smart, men her har den fundet sin overmand! Måske en smule småpebret, men saftsusme en fed gadget, der burde få de største gadget-nørder til at finde dankortet frem fra bukselommens dyb. 

Find den her!

Drik skoldhed kaffe med stilTermokrus forklædt som et kameraobjektiv

Det er nu en kendsgerning - vinteren er over os. Et af de bedste midler til af få varmen helt ud i fingerspidserne er unægteligt en kop skoldhed kaffe - og nu kan du oven i købet drikke den med stil. Objektivtermokruset er til gadget-fanatikeren, der er vild med at få nysgerrige blikke fra forbipasserende - og det får du selvfølgelig, hvis du står og drikker kaffe af et kameraobjetiv! 

Køb termokruset her!

 

Har du kig på nogle gadgets, som du bare må eje? Giv gerne dit besyv med i kommentarfeltet herunder.

Artiklen om gadgets du bare må eje indeholder markedsføring. 

Har du lyst til at læse mere om gadget, så læs: Gadgets vækkeure.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.