Hygge
House of cards

Online streaming

Netflix og andre online tvudbydere har revolutioneret måden vi ser tv på. Hvor vi tidligere kun kunne se serier med store mellemrum såsom hver søndag, så kan vi nu se en hel sæson, mens vi hygger os i en weekend. 

At se en tvserie er på den måde, giver os mere fleksibilitet. Nu ser vi tvserier, når vi har lyst, ikke når tvstationerne har lyst. Det er ikke mindre end en revolution. Om den gammeldags måde at se tv på udgår lige med det samme er nok mindre sandsynligt, men sikkert er, at Netflix har givet de gamle tvstationer en ordentlig mavepuster.

Mavepusteren ligger også i, at det ikke koster ret meget at købe Netflix eller andre online streaming services. Tv on demand og online streaming giver os tv, når og hvor vi ønsker det, og vi betaler kun lidt for det, sammenlignet med kontigentet i antenneforeninger og andre dyre løsninger. 

Og så er udbuddet af serier enormt stort, og alt er dynamisk. Det vil sige, at når du har set en serie, ved Netflix eksempelvis, hvad du har set, og kan derfor anbefale dig lignende tvserier eller film. Ligeledes virker det fint, når du har givet en film en dårlig karakter i din vurdeing, så får du ikke lignende film foreslået.

House of cards fra Netflix

House of cards er også en nytænkning fra Netflix. Ikke selve serien, for det er blot en genindspilning af en BBC-serie. 

Nytænkningen består i, at Netflix har regnet sig frem til, hvad seerne gerne vil se. Netflix kom frem til at seerne elsker hovedrolleindehaveren Kevin Spacey og elsker politiske dramaer. Da alle disse fakta var fundet via det man kalder 'big data', fandt Netflix ud af, at House og cards spot on vil være noget seerne vil elske. 

Og vi elsker House of cards. 3. sæson med 13 timers højspændt politisk intrigant skuespil af høj klasse ligger og venter på dig, hvis du ikke allerede er godt igang med denne sæson. 

Vi følger Kevin Spacey, der spiller Frank Underwood, der er demokrat, og som blev snydt for en ministerpost i den nye regering. Alle der forrådte Frank i denne proces, skal mærke Franks hævn. Og hævnen er ikke sød, men udspekuleret.

Har du ikke allerede Netflix, kan du få det her.

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.