Hygge
De bedste TV serier - Guide

Her får du vores liste over de bedste tv-serier til datoEn søndag bør bruges på sofaen foran TV'et med en god tv-serie. I hvert fald, hvis du spørger mig. Kobler du også bedst af foran TV'et med en god tv-serie? Video On Demand tjenester og DVD-bokse giver uanede mængder underholdning - og de er vejen frem for dig, der elsker at bruge søndagen på sofaen foran fjerneren. Vi giver dig her vores liste med nogle af de bedste tv-serier, der nogen sinde er lavet. Du skal være mere end velkommen til at give dit besyv med i kommentarfeltet nederst på siden, hvis du har foreslag til andre gode tv-serier.

Er du mere til Video On Demand streaming af film online? I så fald anbefaler vi:

Her får du listen over de bedste TV-serier:

Breaking Bad

Breaking Bad er den bedste tv serie

Det handler den om:
Følg familiefar og kemilærer Walter White, der får diagnosticeret uhelbredelig lungekræft - og som følge heraf forsøger at sikre sin familie økonomisk ved at kaste sig ud i et noget usædvanligt projekt - nemlig produktion af metamfetamin. Han bruge sin store kemividen og teamer op med en af hans tidligere studerende, der er puser. Bølgerne går højt og pludselig er Walter White en frygtet narkobaron med flere narkomord på samvittigheden - alt imens han forsøger at holde sit almindelige familieliv kørende. Breaking Bad giver dig drama, adrenalin og underholdning på højt plan - og du bliver med garanti ikke skuffet.

Antal sæsoner: 5 (62 afsnit)

Pris: Hele først sæson kan blive din for 99 kr. Herfra stiger prisen op til sæson 5.

 

Friends

Selvfølge er venner også med på listen over verdens bedste tv-serie

Det handler den om:
Vi kommer ikke udenom den Emmy-vindende tv-serie Friends, der nok er en af de mest kendte og populære tv-serier. Du har helt sikkert set afsnittene i TV, men højest sansynligt ikke i den rigtige rækkefølge - og her vil jeg give dig et råd: gør dig selv den tjeneste at se dem i rækkefølge. Du har ufatteligt mange timers verdensklasse underholdning foran dig! Til dig, der skulle være i tvivl, så handler Friends om vennerne Joey, Chandler, Ross, Monica, Rachel og Phoebe, som man følger i tykt og tyndt og godt og ondt.

Antal sæsoner: 10 (233 afsnit)

Pris: Alle 10 sæsoner til 440 kr. 

➜ Find DVD-boksen med alle sæsoner her!

 

 

Homeland

En vigtig del af listen er den amerikanske tv-serie Homeland

Det handler den om:
Homeland tilbyder hæsblæsende drama på fuld skrue. Med en Golden Globe i 2012 har Homeland skrevet sig ind i de bedste TV-serier's historiebøger - og her har de også fået en fortjent plads. Homeland byder på et fantastisk og uforudseeligt plot, et overbevisende persongalleri og underholdning i verdensklasse. En tv-serie, der helt klart er anbefalelsesværdigt for dig, der er vild med drama og adrenalin.

Antal sæsoner: 3 (36 afsnit)

Pris: Sæson 1+2 kan købes som sæt til 340 kr. 

➜ Find dem her!

 

Girls

Girls er på listen over de bedste tv-serier - specielt til piger

Det handler den om:
Girls er helt klart en af de bedst - hvis ikke den bedste tv-serie til piger. Tv-serien kaldes for nogle en fortsættelse til "Sex and the City"-serien, men dog adskiller den sig lidt. Præcis ligesom i "Sex and the City" er hovedpersonerne i Girls 4 piger, hvis historie udspiller sig i New York. Dog har pigerne fra Girls en lidt anden tilgang til single-tilværelsen i New York, da pigerne her har alt for travlt med at dyrke livet til at gå op i skomærker, frisurer og figur - altså en markant forskel til Sex and the City. Ikke desto mindre er tv-serien blevet en KÆMPE succes - og hvis du er vild med et godt grin, er den helt sikkert også noget for dig.

Antal sæsoner: 3 (22 afsnit)

Pris: Sæson 1 (89 kr.) - Sæson 2 (199 kr.)

➜ Find dem her!

 

How I Met Your Mother

Selvfølgelig har vi også fået plads til HIMYM på listen over de bedste tv-serier

Hvad handler den om?
How I Met Your Mother er helt klart en af tidernes bedste tv-serier. Den udspiller sig i New York med vennerne Ted, Barney, Robin, Marshal og Lily i hovedrollerne. Hele tv-serien er ét stort flash back, hvor hovedpersonen Ted i en fortælling til sine børn kigger tilbage på, hvordan han mødte deres mor. Ted tager dog enormt mange afstikkere og får fortalt en masse om alle vennerne og de sjove situationer, de er havnet i igennem tiderne. En verdensklasse tv-serie, der velfortjent har fået sig en plads på vores liste over de bedste tv-serier.

Antal sæsoner: 9 sæsoner (197 afsnit)

Pris: De ældste sæsoner er selvfølgelig billigst - men prisen ligger fra 89 kr. for sæson 1 og op til 249 kr. for sæson 8.

➜ Find alle sæsonerne her!

 

The Big Bang Theory

En tv-serie, der er værdig til at være med på listen

Det handler den om:
Følg de to roomies og fysikere, Sheldon og Leonard, der som følge af deres manglende sociale evner (især sheldon) kommer ud for nogle situationer, der er så absurde, at man ikke kan andet end at bryde ud i grin. Helt klart den sjoveste tv-serie, jeg nogensinde har set! Her får du et klip af Sheldon i aktion: 

Antal sæsoner: 7 (148 afsnit)

Pris: De første 6 sæsoner kan købes i en DVD-boks til 549 kr.

➜ Find DVD-boksen her!

 

Liste over de bedste tv-serier

Vores liste over de bedste tv serier holdes opdateret løbende. Hvis du har nogle andre bud på gode tv-serier, er du mere end velkommen til at smide en kommentar herunder - så tilføjer vi gerne dine favorit tv-serier til listen. Kommenter også gerne, hvorfor du mener, at den er berettiget en plads på vores liste over gode tv-serier - og hvad, du synes, er specielt godt ved serien.

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.