Hygge
Ski app - Udrust din smartphone til skiferien

Vi har kåret de bedste ski appsSkal du på skiferie i år? Ejer du en smartphone? Hvis du kan svare ja til begge disse spørgsmål, bør du læse med her. Vi har nemlig fundet de aller fedeste ski apps, der overhovedet findes på app-markedet. Med en ski app installeret på din smartphone kan du vide dig sikker på, at du får en underholdende skiferie - og at du har mulighed for at blære dig overfor dine rejsekammerater - hvilket jo altid er rart at have mulighed for.

Apps og sne er ikke umiddelbart en god cocktail, da det betyder, at du skal have din fine, dyre smartphone med på pisten. Da en smartphone hverken har godt af sne eller styrt, er det en god idé, at du investerer i et vandtæt cover, der kan holde til at blive tabt i sneen - samt holde til et styrt. Hvis du har iPhone anbefaler vi LifeProof-coveret.

Se listen over de bedste ski apps her:

Den bedste ski app - SKI TRACKS

SKI TRACKER er en ski app, der fungerer ethundrede procent

Med SKI TRACKS ski app'en kan du holde tracke dit skiløb ned til mindste detalje. Hold øje med, hvad din max hastighed er, hvor langt du har kørt, hvor mange højdemeter du har tilbagelagt og meget, meget mere! En genial ski app til skinørden. App'en er super batterivenlig (tillader op til 14 timers brug) - og giver endda mulighed for at kunne få et overblik over dagens skirute på Google Maps.

  • Pris: 7 kr. / 14 kr.
  • Platform: iOS, Android og Windows

➜ Find App'en til iOS
➜ Find App'en til Android
➜ Find App'en til Windows

 

Gratis ski app fra Dansk Skiforbund og SOS International

Den fedeste gratis ski app

En meget bevendt ski app, der sætter fokus på sikkerhed, vejr, adfærd og assistance, hvis uheldet skulle være ude. Den er gratis og helt klart et download værd.

➜ Find App'en til iOS
➜ Find App'en til Android

 

Ski School

Lær at stå på ski med app

Med denne app bliver den traditionelle skiskole overflødig. Hvad enten du er nybegynder, øvet eller hardcore, er der lektioner, der kan gøre din teknik bedre. Du bliver guidet i alt fra udstyr til udførsel af diverse øvelser - og app'en kan derfor både være brugbar på selv pisten, og når du sidder i liften. Vi anbefaler dog, at du investerer i et vandtæt og stødsikkert cover, hvis du skulle være uheldig at tabe din telefon i sneen. Sådan et kan du finde lige her.

  • Pris: 32 kr.
  • Platforme: iOS

➜ Find App'en til nybegyndere
➜ Find App'en til øvede
➜ Find App'en til de hardcore

 

SnowEdge - Ski apps til nørderne

SnowEdge er en ski app til ski nørderne

 

Med SnowEdge kan du få bedømt din svingteknik. SnowEdge bedømmer din acceleration rundt i svingene og rapporterer tilbage til dig i form af et Turn Acceleration Index (TAI). Jo højere tal, jo bedre teknik har du. På den måde kan du følge med i, om du forbedrer dig teknik - eller om det går den anden vej.

  • Pris: Gratis
  • Platform: iOS

➜ Find App'en til iOS

 

The Snow Report by The North Face

Snefald på skidestinationer

Det er trods alt ret vigtigt, om der er sne eller ej, når man skal på skiferie. The North Face er holdet bag en super fed ski app, der giver dig indblik i alle de nødvendige vejrinformationer, der er at kende til i dit skiområde. Det indebærer temperatur, snemængde, antal lifte åbne og meget mere. En fantastisk fed app - og så er den endda gratis.

  • Pris: Gratis
  • Platform: iOS og Windows

➜ Find App'en til iOS
➜ Find App'en til Windows

 

Ski Dice - Til vovehalsene

En af flere ski apps til øvede skiløbere

 

En ski app til de garvede skiløbere, der keder sig, hvis ikke en tur på bjerget indebærer hop og roteringer i luften. App'en er udviklet i samarbejde med en professionel trick skiløber - og resultatet er blevet vildt fedt!

  • Pris: 13 kr.
  • Platform: iOS og Android

➜ Find App'en til iOS
➜ Find App'en til Android

 

Det var alle de ski apps, som vi fandt interessante at kigge nærmere på. Har du en anden ski app i tankerne? I så fald er du mere end velkommen til at komme med dit bud på en god app til skiferien i kommentarfeltet nedenfor.

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.