Hygge
Er du skiferie klar? 5 fede ski gadgets

Skiferiesæsonen er på sit højeste! Skal du af sted i år? Vi har her fundet 5 super fede skiferie gadgets, som du kan blære dig med på pisten.

 

Den fedeste ski app - SKI TRACKS

Hold dig opdateret på din skiferie i forhold til fart, højde og afstand

Hvad er federe end at kunne opsamle en masse data om dit skiløb i løbet af en hel dag på ski? Se din max hastighed, tilbagelagt distance, højdemeter og meget andet. Nu tænker du sikkert: "Det må da koste en hulens masse i datatrafik" - og hertil er svaret enkelt. Det koster ikke en rød øre i datatrafik - den bruger nemlig telefonens GPS og derfor ikke datatrafikken. Ganske enkelt genialt! Når du kommer hjem på hotelværelset efter en lang dag på ski, kan du endda se en oversigt over hele din tilbagelagte rute. Læs mere om de bedste ski apps.

➜ Find APP'en her!

 

BeardSki - Skil dig ud på pisten

Skal du på skiferie i år? Se de fede gadgets til skiferien

Du bliver helt sikker bemærket på pisterne, hvis du ifører dig en BeardSki. Nok er det en sjov gadget, men den er faktisk også super bevendt. Ansigt, hals og ører beskyttes nemlig samtidig mod vind, vejr og kulde. En af de populære ohøj huer kunne selvfølgelig også være et bud på et stykke sjovt hovedbeklædning til skiferien.

➜ Gå til forhandler!

 

Power To Go - Powerbank

Powerbank er en skiferie gadget

Bruger du også din smartphone til at tage billeder og filme med, når du er på skiferie? Så har du helt sikkert prøvet at stå med en telefon uden strøm - og det er hamrende irriterende, hvis man står på en alpetop og skal i kontakt med ens rejsefæller. Med en Powerbank er dette problem løst - og den er så lille, at du kan have den med i lommen. Genialt!

➜ Her finder du den!

 

De fedeste ski goggles!

Skiferie gadget der sparker røv

Absolut de fedeste skibriller nogensinde! Oakley har gjort det igen. Deres FIRE IRIDIUM-lense er intet mindre end awesome - og den elegante udformning og den nøje designede pasform er blot prikken over i'et, der gør Oakley's skibriller til noget helt særligt.

➜ Find Oakley's ski goggles her!

 

Beskyt din telefon - LifeProof iPhone cover

Lifeproof cover hjælper dig med at beskytte din telefon, når du er på skiferie

Det siger sig selv, at din smartphone ikke har godt af at blive tabt i sne - og et styrt med den i lommen er heller ikke just det bedste. Med et LifeProof iPhone cover behøver du ikke at være nervøs for din telefon, når du er på skiferie. Din iPhone er beskyttet bedst muligt mod sne, fald og slag - og coveret findes selvfølgelig til både iPhone 4, iPhone 5 samt iPad.

➜ Gå til forhandler!

Her kan du se coveret i action i et snebeklædt landskab:

 Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.