Hygge
Ure til under 500 kr. - STOR TEST!

Uret er mandens eneste rigtige smykke - i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg er den lykkelige ejer af intet mindre end 14 ure - og jeg vil have flere endnu. Kald det en besættelse eller kald det noget andet. Ikke desto mindre kan det komme dig til gode her. Jeg har nemlig testet hele 5 ure til under 500 kr. i forhold til stil og udholdenhed. En prisklasse, hvor man kan tillade sig at bruge det til arbejdsbrug og ikke behøver at være øm over det. Se testen her:

TESTVINDER - Casio Classic

Her er testvinderen - Et billigt ur der holder til lidt af hvert

Vinderen blev selvfølgelig et ur fra japanske Casio. Magen til kvalitet, holdbarhed, præcision og design skal man lede længe efter. Helt enkelt - og så retro, som noget overhovedet kan være. Det kan blive dit for kun 348 kr. - og så har du et ur for livet!

Mærke: Casio
Model:
Classic W-59-1VQES
Pris:
 348 kr.

Find det her!

 

 

 

 

Se de andre ure i testen herunder:

2. pladsen - Casio Retro

Anden pladsen i den store ur test

2. pladsen går til endnu et Casio ur - og faktisk et, der er meget nært beslægtet med 1. pladsen og der var også dødt løb imellem de to. Det er nemlig næsten det samme ur, blot med en metallænke fremfor en gummirem. Uret er præcist ligeså stabilt og designmæssigt lige i øjet, men en gummirem kan holde til lidt mere uden at få ridser og skrammer. Derfor valget.

Mærke: Casio
Model: Retro
Pris: 398 kr.

Find det her!

3. pladsen - Ozon ur med læderrem

Anden pladsen i den store ur test

På 3. pladsen finder vi et billigt ur fra Ozon med en flot og enkel urskive - og med læderrem. Det er sjældent, at man finder ure med læderrem til en pris på kun 499,75 kr. Et super enkelt og klassisk ur, der kan bruges på arbejde, da prisen ikke gør, at man er øm over det, men du kan også sagtens tage det på i byen, da et enkelt ur med læderrem er perfekt til en skjorte og blazer.

Mærke: Ozon
Model: 5901
Pris: 499,75 kr.

Find det her!

4. pladsen - Konrad Army

Billigt ur med Army rem

Konrad laver super lækre ure! Her et ur med en vildt fed Army rem - og en totalt enkel urskive. Måske en smule hipster - men sammensætningen af det enkle og army er jeg vild med!

Mærke: Conrad
Model: W-49
Pris: 299,75 kr.

Find det her!

5. pladsen - River Island Choc Silver

Testens 5. plads går til et af mange billige ure fra River Island med brun læderrem

 

5. pladsen byder på et super lækkert, analogt ur med mørkebrun læderrem fra River Island til den nette sum af 249 kr. Meget billigere fås det ikke - og designet er kan ingen pege fingre af. Alt i alt et rigtig fint ur til billige penge.

Mærke: River Island
Model: Choc Silver Side Dials
Pris: 249 kr.

Find det her!

Jeg håber, at du kan bruge vores store ur test af billige ure til noget. God ur-jagt! :-)

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.