Hygge
10 gaveidéer til manden, der har alt

Får du også hurtigt nok af gaveræset op til jul? Vi giver dig her 10 gaveidéer, som du kan bruge som inspiration, når du skal finde en gave til manden, der har alt.

iGrill stegetermometeriGrill stegetermometer

Alle familier har sin grillmester. Hvad enten det er din far, onkel, kæreste eller måske en af dine venner, vil du med garanti glæde ham med et iGrill stegetermometer. Især hvis vedkommende samtidig er vild med gadgets - og hvilken mand er ikke det? Med et iGrill stegetermometer kan du tjekke stegens temperatur sekund for sekund direkte på din smartphone. Genialt!

Køb det her!

 

 

Julegaveidé til manden, der bor i lejlighed

Altangrill

Vi holder os indenfor grilltemaet - for hvilken mand vil ikke gerne have mulighed for at grille en stor saftig bøf på en lækker sommeraften? Dem der bor i lejlighed og har prøvet at få manøvreret en webergrill ud på en altan, vil nikke genkendede, når jeg siger, at det er besværligt, og at den optager størstedelen af de sparsomme kvadratmeter. Placer altangrillet ligesom en blomsterkasse - og voila, så er der bøffer. 

Køb den her!

 

Den perfekte julegave til manden, der lige er flyttet hjemmefraTøjfolderen - Til manden, der lige er flyttet hjemmefra

Det der med at lægge tøj sammen ligger ikke i mænds natur. Heldigvis har en genial mand opfundet tøjfolderen - og den er et must til manden, der lige er flyttet hjemmefra! 

Køb den her!

 

Giv et Skagen ur i julegaveSkagen ur - Til manden, der går op i sin stil

Uret er mandens eneste rigtige smykke - og derfor er et fedt ur også den ideelle gave til manden, der gør meget ud af sig selv og går op i sin stil. Eller også kan det være et vink med en vognstang til manden, der burde gøre lidt mere ud af sig selv. Du går aldrig galt i byen med et helt klassisk Skagen ur, som det vi har fundet her. Det kan både bruges til hverdag og til finere lejligheder.

Køb det her!

 

 

 

Perfekt julegave til skibumsen

BeardSki - Til manden, der elsker ski

Det er altid fedt at skille sig lidt ud på pisten - og det kommer man med garanti til at gøre med BeardSki, der samtidig også beskytter hals, ansigt og ører for kulden. 

Køb det her!

 

 

 

 

 

nutellaNutella - 3 kg

Wow en stor spand Nutella med hele 3 kg af det lækreste cacaosmagende smørrepålæg. Der medfølger ikke ske :)

Køb Nutella her!

 

 

 

 

fitbit traeningsarmbaandFitbit træningsarmbånd

Dette træningsarmbånd tæller ikke blot kalorier, distance og skridt. Dette træningsarmbånd er maskulint, og kan klare indgånde telefonopkald. Det er lir.

Køb det her!

 

 

 

helikoptor med kameraHelikoptor med kamera

Stabil helikoptor med fire rotorer, som kan stå helt stille i luften. Der er op til 100 meters rækkevidde og der kan genoplades vis USB fra computer eller adaptor. Der kan filmes med det indbyggede HD kamera. Det er genialt!,

Køb det her!

 

 

popcornmaskineBiograf popcornmaskine

Det er ikke kun i biografen manden ønsker at hygge sig. Det skal også gøres med maner derhjemme. Popcorn skal derfor poppes på den smarte måde.

Køb den her!

 

 

 

 

overvaagningskameraOvervågningskamera

En super fedt overvågningskamera i træ, så det ikke ser ud som et overvågningskamera. Ideel til manden, som er ved at flytte hjemmefraDet streamer livevideoer hele døgnet rundt. Videoerne kan du se i appen Withings Home på dine mobile enheder. Appen er gratis.

Køb den her!

 

 

 

Vi håber, at vores 10 bud på gaveidéer gav dig inspiration til dine julegavekøb.

Artiklen er fyldt af gode idéer og links til reklamer :)

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.