Hygge
Heaps fest app for unge

Du kender 'Festen og gæsten' fra radioens P3, som med gigant succes sendes den 31. december hvert år. Her bliver festgæster connected, så flest mulige festglade mennesker får en fantastisk nytårsaften. Nu er Festen og gæsten transformeret til en fest app, dog uden Danmarks Radio´s medvirken.

Appen hedder Heaps, som er australsk slag for ordet 'mange'. Og det er lige netop 'mange', som bliver et succeskriterie for Heaps. Det kræver, at mange unge bruger appen, for at Heaps bliver en succes. Det er der noget, der tyder på er ved at ske, efter team Heaps har været i Euroman og Eurowoman. Tusindvis af unge melder sig til den nye fest app. 

Heaps hvordan virker det?

Du downloader appen i Apple store. Indtil videre findes appen ikke til Android (oktober 2014). 

Sammen med dine venner eller veninder opretter du en event og beskriver, hvad I gerne vil lave, hvor og hvornår.

Dernæst er I klar til at finde andre unge at feste med. Ligesom i Tinder kan du like eller dislike potentielle party matches. Dem du disliker får det ikke at vide, så der bliver ikke tale om dårlig karma.

De grupper af andre unge, som du liker, kan du chatte med, når der kommer et like den modsatte vej. 

Hør mere om Heaps i dette radiointerview:

Wingman eller best buddy

I modsætning til Tinder, hvor du formentlig møder din date alene, så prøver Heaps appen at connecte grupper af unge med samme festinteresse. Herved er sikkerheden højere, og du vil føle dig mere tryg. På en Tinder date, kan situationen blive akavet og være lidt angstprovokerende. Ved Heaps kan du støtte dig til dine venner, hvis festen er helt håbløs. 

Det kan anbefales at have en wingman eller best buddy, når du går i byen. Prøv også at tjekke Natteravnene ud, hvis du ikke allerede kender dem: Natteravnene er din ekstra ven.

Who´s That App

Ungt team af studerende fra KU, DTU og CBS har lavet appen Heaps. Sammensætningen af unge iværksættere gør, at de både har den strategiske, tekniske og salg- og markedsføringsmæssige vinkel, så Heaps kan blive en stor succes på de danske breddegrader. Og hvem ved, måske også internationalt. 

Heaps skal spænde hjelmen, hvis de vi være markedsførende. Who´s That appen findes allerede på det engelsksprogede marked. Appen er udviklet på Boston University, og du swiper dig igennem mulige festdeltagere, på samme måde som du kender fra Tinder dating appen

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.