Hygge
Tinder Dating App

Hvad er Tinder?

Tinder app giver dating.dk og andre dating apps kamp til stregen.

Du kan søge efter kærester i dit lokaleområde. Eksempelvis indtaster du bare, at du gerne vil finde en pige, indenfor 10 kilometers radius. Dernæst kan du begynde at søge efter potentielle kærester i dit område. 

Der er i Danmark allerede mere end 60.000 tinder profiler.

Hvordan virker Tinder?

Via din Facebook profil bliver foto, info og fornavn trukket ind i din Tinder dating app.

Når Tinder og Facebook er så tæt forbundet, kan du hurtigt se, om du har fælles venner med din potentielle date. Facebook fungerer derfor i et fint samspil, og du får via Facebook et klart større indtryk af din kommende date, hvilket specielt mange piger er rigtig glade for.

Du er igang med Tinder på få sekunder, da du hverken skal skrive eller læse lange profiltekster. 

Du swiper imellem fotos - en slags hot eller not - og hvis personen i den anden ende også synes du har kærestepotentiale, så kan I begynde at skrive til hinanden. 

Som alt andet online dating, kan du aldrig være sikker på, hvem der sidder i den anden ende, så det kan anbefales at være lidt kostbar og holde snakken kørende over lang tid, inden du møder tinder personen fysisk.

I lighed med Snapchat, kan du i Tinder dating app´en tegne på dine fotos, så dine fotos får endnu et ektra touch af dig.

Tinder fungerer derfor enkelt, overskueligt og er allerede en kæmpe succes.

Tinder Moments

Med Tinder finder du ret hurtigt ud af, hvilke personer du matcher til. At matche med en anden person betyder ikke, at I bliver kærester. Det kan lige så godt betyde, at I kan bliver gode venner.  Når du har fundet ud af, hvem din profil passer til, så kan du begynde at sende fotos til disse personer. På den måde deler du dine Tinder Moments.

På samme måde som du swiper igennem Tinder dating profiler, så kan du swipe imellem de Tinder Moments, som du modtager. Det gør det let for dig at afgøre, om du synes om dette foto eller ej.

Som afsender af et foto, kan du se, hvem der synes om dit foto. Herefter kan I begynde at chatte. 

Alle Tinder Moment fotos slettes automatisk efter 24 timer.

Tinder dating tricks

Vi har fundet denne video, der giver dig en række gode fif til, hvordan du bruger Tinder på den bedste måde til at date med:

Tinder vejen til kærlighed?

Its a numbers game. Det vil sige, hvis du kun synes om 3 personer ud af 100, så er sandsynligheden for, at de 3 du synes om, gider at snakke med dig, være utrolig lille. Så i stedet for at sætte alt for høje krav baseret på et billede og en overfladisk intro tekst, så kan det anbefales at synes godt om mange personer. Du kan jo selv fravælge en person, som du har snakket med, på et senere tidspunkt.

Er Tinder bedre end dating.dk og alle de andre dating muligheder? 

Det er ikke sikkert. Men sikkert er det, at Tinder er en sjov dating app, der hurtig og let giver dig tonsvis af muligheder, og så finder du jo hurtigt ud af, om du er en hottie.

Se her, hvad du også kan gøre, hvis du savner mere kærlighed i hverdagen.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.