Hygge
Kunsten at finde en kæreste

Singleliv

Singlelivet blomstrer øjensynligt i Kolding, og der er håb for os alle. Det fremgår i hvert fald af Kolding Kommunes reklamevideo, som både er sød og sjov. 

Filmen rammer lige på kornet, det svære i at date, og være den perfekte date-partner. Der skal jo som regel mere end en date til, før vi finder den eneste ene og kærligheden i vores liv. I filmen finder vores uheldige og lettere klodsede hovedperson allerede lykken efter 14 dates.

Om det er hurtigt eller ej, må stå hen i det uvisse, men ikke desto mindre, markedsfører Kolding Kommune sig på en super humoristisk måde, der gør Kolding interessant at bo i -  ikke mindst for singler.

Tjek filmen:. 

Kunsten at finde en kæreste

Det er ikke altid lige let at forstå det modsatte køn. Tips og tricks til, hvordan vi finder en kæreste, er der derfor skrevet tykke bøger om. Hvad sandheden er for dig, er nok en god kombination af, det du læser, og dine egne erfaringer med dating.

Vi går i skole, til sport, holder fester, er på diskotek, holder ferie og er på de sociale medier. Alle steder er gode til at finde en kæreste. En interessant trend er i den sammenhæng, at danskerne er vilde med at bruge dating sites, men Facebook bliver mere og mere brugt i jagten på at finde en kæreste.

Specielt er mange piger glade for at researche på Facebook, før pigerne siger ja til en date, hvilket er en pointe som Peter Holm fra Scor.dk har udtalt sig om. På Facebook kan vi se, hvem der er venner med hvem, hvad vi interesserer os for, og hvordan vi formulerer os. 

Men hvad tænker du - hvor er det bedst af finde en kæreste?

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.