At være ung
Skab dig åndssvagt og bliv populær

Chili Klaus får verbale tæsk af B.S. Christiansen

I øjeblikket battler B.S. Christiansen og Chili Klaus om, hvad der er god stil og godt for de unge, og dermed også for dig.

Chili Klaus har inviteret B.S. Christiansen til en chilismagning og B.S. Chistiansen har sagt pænt nej tak. Til pressen har B.S. nu udtalt, at han synes Chili Klaus' koncept er totalt latterligt. Hvorfor? Fordi B.S. synes de unge skal lave noget produktivt i stedet for at forsumpe foran ligegyldig dum underholding, hvor en eller anden person skaber sig åndssvagt.

Det har fået Chili Klaus op af stolen. Chili Klaus, også kendt som Klaus Wunderhits, mener til gengæld ikke det er at skabe sig åndssvagt på tv, når kendiser frivilligt stiller op for at spise chilier. Og Klaus mener heller ikke det har indflydelse på de unge. 

Har det indflydelse på de unge?

Der er vist ingen tvivl om, at trenden om selvisenesættelse kører i det høje gear. Selfie, Facebook, Instagram og Pintetest. Alt handler om at fortælle vores venner, at vi har det å så dejligt, vi spiser lækker mad, hygger os, er vellidte og har venner. And so be it. Vi lever i dag og ikke for 20 år siden.

At Klaus Münster og andre unge har kæmpe succes på internettet gør vel ikke, at unge er dumme og ikke kan skelne mellem den ægte virkelighed og showet, som vi omgiver os med og er en del af 24-7.  

Chili Klaus er allerede ved at være en død sild rent medie mæssigt, og i morgen taler vi om noget nyt. Kræver det så, at nogen kan overgå chilismagningen ved at drikke terpentin, som B.S. af naturlige årsager fraråder på det kraftigste? Næh, at være et hit på de sociale medier kræver opfindsomhed og et øje for at finde en niche, som andre ikke har prøvet og vist før. 

Så faktisk er chilismagningen og konceptet 5 minutes of fame med til at styrke de unge i kreativiteten. Og så behøver en selvbevidst elitesoldat ikke fortælle os, at vi ikke må drikke terpentin. Det ved vi godt!

Ingen tvivl om at B.S. gør mange gode ting for de unge blandt andet med programmet 'B.S. og basserne'. Næste år kommer der et nyt program, hvor B.S. vil hjælpe unge kvinder igennem deres depression.

Det bliver godt reality tv især, når B.S. i dette tv-indslag udtaler, at det er sværere at arbejde med piger, end det er at arbejde med mænd. Derud over er det pudsigt, at han omtaler 'kvinder' som 'piger', hvorimod modpolen er 'mænd':

Hvad synes du: Skaber vi os åndssvage for at blive populære på de sociale medier?

Hvad er go and no-go?

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.