At være ung
Kærlighed i hverdagen

Valentines Day

Valentines Day er en dag på højde med nytårsaften, hvor det er svært ikke at blive skuffet. 

Kvinderne forbereder sig ofte på at blive skuffet, men aller inderst inde ønsker kvinden, at hun ikke bliver skuffet. På den anden side har vi manden, der stresset fiser rundt for at finde noget genialt. Det gælder jo om at finde noget unikt, så kvinden føler sig som noget særligt.

Om man kan lide Valentines Day eller ej, så handler det om at afstemme forventninger med kæresten i god tid til Valentines Day. Og kære mænd, her er I på Herrens mark. Kvinder kan godt finde på at sige: Valentines Day betyder ikke så meget. Her skal de røde alarmklokker bimle og bamle. Der er forskel på det hun siger, og det hun mener! Tænk at være i hendes fodspor og skulle fortælle veninderne, at du enten har glemt Valentines Day, eller kun har købt en kedelig blomsterbuket fra tankstationen. 

Tricket til at undgå Valentines Day bommerterne ligger i hverdagen.

Kærlighed i hverdagen

Det lyder enkelt, men er du god til at engagere dig i din partners hverdag? Er du god til at sprøge til din partners hverdag, læse kropssproget og lytte aktivt? Det er ikke uden grund, at der er skrevet metervis af litteratur om dette emne, for det er ikke så enkelt endda. Ikke mindst fordi, at mænd og kvinder ikke nødvendigvis tænker og taler ens. 

Vis ømhed og respekt. Tænk positivt om hinanden og lav små overraskelser for hinanden. Kryder en overraskelse med en lille kryptisk sms hilsen til din kæreste, så bliver fylder du din kæreste med forventningens glæde. 

Hvis I bruger og sparer med hinanden i hverdagen, så bliver I også stærkere som par. De fleste mennesker vil gerne sprøges til råds - altså hvis rådet bruges helt eller delvist. Det er et totalt turn of, gang på gang at spørge din kæreste til råds, og efterfølgende gøre det diametralt modsatte.

valentines day og blomster hoerer sammenKærlighedens eliksir

Det er ikke uden grund, at sigler ofte skriver: jeg søger en k(ærlig) partner. Det er fordi, at vi har brug for både kærlighed og ærlighed. 

Find kompromisser i stedet for altid at køre 'jeg alene vide'. Kører du altid et one-man-show, så har du enten en underkuet kæreste, hvor I ikke kan give hinanden positiv energi, eller du er allerede godt på vej til at blive single igen.

Giv noget af dig selv. Ikke kun overfladiske ligegyldigheder, men ting, som du kun deler med de aller nærmeste. Derved vil din partner føle, at han/hun er noget specielt, og du vil opnå, at der også kommer kærlighed og ærlighed til dig.

Top 10 kærlighedsfilm

Her er en liste på både nye film og klassikere. Casablanca vandt 3 Oscars og har et væld af gyldne citater, så det er en film for både mænd og kvinder.

Find en boks med Kleenex, en god klemmepude eller kæreste, så bliver det en rigtig god aften. Her er vores top 10 kærlighedsfilm:

  • (500) Days of Summer
  • Before Sunrise/Sunset/Midnight
  • Casablanca
  • In the Mood for Love
  • Punch-Drunk Love
  • Chasing Amy
  • Manhattan og Brief Encounter
  • Eternal Sunshine of the Spotless Mind
  • Chasing Amy
  • Crazy, Stupid, Love

En del af filmene kan streames via HBO Nordic: ➔ Prøv HBO Nordic uden binding

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.