Hygge
Mænd - Sådan planlægger I Valentinsdag!

Inspiration til den perfekte valentinsdag og valentinsgave til kvinden i dit livOh shit! Det er allerede Valentinsdag på lørdag. Har du kæreste på? Så kan du vide dig helt sikker på, at hun forventer, at du arrangerer en rosenrød Valentinsdag og køber den perfekte Valentinsgave til hende. Er du helt blank? Fat mod! Det var vi også til at begynde med, men efter et par timers intensiv research har vi her fundet svaret på, hvad dit kvindelige modstykke forventer af dig på Valentinsdag.

Vi har delt guiden op i 3 steps - og hvis du følger dem, får du en glad kæreste, der nok skal gengælde din indsats med kys og kærlighed af libitum.

#1 Find den perfekte Valentinsgave

At finde den perfekte Valentinsgave kan være noget af en mundfuld for os mænd, der ofte er ude i allersidste øjeblik og ikke har kreativiteten på vores side. Derfor har vi holdt det helt enkelt og har fundet 5 Valentinsgaver, der med garanti bliver et hit hos din bedre halvdel - og som du også får noget ud af!

Blomster fra Euroflorist leveret direkte til dørenKøb hende en buket blomster

Den gode gamle blomsterbuket! Med sådan en går du aldrig galt i byen. Især hvis du har gider at ofre lidt mere en en snoldet halvtredser på en halvvissen rose. Hvis du vil gøre det helt old school og give hende blomster, skal du som minimum bruge et par hundrede kroner på det. Er du også lidt smådoven? Så kan du endda få leveret blomsterne lige til døren med Euroflorist. Enkelt og genialt - og du får en glad kæreste.

➔ Se udvalget af blomster her!

 

En oplevelsesgave er et sikkert hit i ValentinsgaveKøb en oplevelsesbox

Enkelt og genialt. Du køber en oplevelsesbox, hvor alt er ordnet for jer. Det eneste, I skal tænke på, er at nyde hinandens selskab.

Et eksempel på en oplevelsesbox er et hotelophold for 2 eller en tur på café med efterfølgende biogratur, men der findes MANGE forskellige oplevelsesboxe. 

➔ Find alle oplevelsesboxene her!

 

Køb hende et nyt sæt undertøj

Yes, en ren og skær win-win situation. Hvis du er rigtig heldig, får du nemlig fornøjelsen af at se hende hoppe i det lidt senere på aftenen. Få listet størrelsen ud af hende og bestil et frækt sæt undertøj på nettet.

➔ Find et stort udvalg af undertøj her!

 

 

 

#2 Find ud af, hvad I skal have at spise

Lav en lækker gang risotto

Hvis du har lyst til at brænde en masse penge af, kan du vælge at invitere din bedre halvdel på en fancy restaurant. Vi vil imidlertid råde dig til at blive hjemme og bikse noget lækkert hjemmelavet mad sammen i stedet. Herved viser du langt større engagement, og det kan din kæreste sagtens mærke! Mon ikke det giver pote senere på aftenen? Køb en god, billig hvidvin i Fakta og lav en ordentlig omgang Risotto. Hvorfor Risotto spørger du måske? Italienske retter (og nej, en pizza fra det nærmeste pizzaria tæller ikke med) er af uransagelige årsager romantiske per definition. Hvad de færreste ved er, at Risotte er absurd nemt at lave. Det tager ca. en halv time - og det smager fantastisk.

➔ Sådan laver du risotto!

#3 - Find ud af, hvad I skal om aftenen

Kvinder har en vrangforestilling om, at Valentinsdag skal være så sukkersød og rosenrød som muligt. Derfor forventer de desværre også ofte, at du har fuldstændigt styr på, hvad aftenes program skal stå på. Da Valentinsdag falder på en lørdag, er der ekstra god grund til at gøre sig umage. Det kan heldigvis gøres forholdsvist enkelt. Se her, hvad vi anbefaler:

Lej en romantisk film og fyr op for hyggen

Tænd et utal af stearinlys - så mange, som du kan støve sammen! Lej en af de pladderromantiske film, der er lige til at brække sig over - man må ofre sig på Valentinsdag. HBO Nordic har eksempelvis filmen "I Hate Valentine's Day" i deres udvalg - og den er lige i øjet til Valentinsdag. Det koster 79 kr. i måneden at være medlem af HBO Nordic, så det drejer sig om småpenge.

➔ Prøv HBO Nordic uden binding

Inviter hende i biografen

At invitere kæresten i biografen er en lidt dyrere løsning, men er til gengæld også helt klart noget, der falder i god jord. En romantisk film derhjemme er dog stadig den foretrukne løsning, da du dermed viser, at du har lagt en masse tid og sjæl i at arrangere den perfekte Valentinsdag.

Vi håber, at du har fået en masse inspiration ud af vores guide. Har du selv gode forslag til planlægning af Valentinsdag, er du mere end velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet herunder.

Vi ønsker jer alle en glædelig Valentinsdag!

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.