Hygge
Top 10 Populære apps for unge

Et opslag på Facebook viser hvilke apps, de unge synes er de bedste i App Store. Det gav en top 10 liste over de mest populære apps for unge i Danmark.

Twitter, Facebook og Snapchat er kun få af de tre mest populære apps blandt unge nu til dags. Camilla Hansen har været ude og undersøge nærmere om hvilke apps, der i virkeligheden er de mest populære blandt unge. Vi har lavet en top 10 liste over de forskellige apps:

1. Facebook

Den populære Facebook App ligger blandt de unge på førstepladsen. Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at den ligger som top 10 på listen, da det er et stort social netværk, som mange danskere bruger. 

2. Youtube

Youtube er blandt unge en rigtig god app hvor de kan høre musik på farten. De søger på deres yndlingsmusik og hører det f.eks. på vej i skole eller på arbejde. I alt en super fed app at have!

3. Messenger

Facebook har som noget nyt lavet Messenger via Facebook. En meget lettere måde at komme i kontakt med ens venner og familie på. Super fedt!

unge ser top 10 populære apps4. Snapchat

Snapchat er specielt et stort hit hos de unge. Den populære app bruges af de unge til at ’snappe’ rundt til deres venner og familie- og et lækkert selfie, tager aldrig fejl på snapchat!

5. Spotify

Endnu en musik-app som er populær blandt de unge. Spotify er en super fed app som er let at bruge, og en let måde at høre musik på, og så er den oveni købet GRATIS!

6. Netflix

Mange bruger nu i dag den kendte film service ved navn Netflix. Men hvorfor nøjes med at se det på tv’et og computeren, når man kan få en smart app som giver dig mulighed for at se film på mobil og tablet? Netflix koster kun  kr. 79,- . om måneden.

7. Instagram

Den smarte app Instagram som bruges til at dele billeder med, kort tekst ligger som nummer 7 på listen. Er det at sende sjove, skøre og fjollede billeder af din hverdag noget for dig? Så er Instagram et must! 

8. Twitter

Hvis du vil følge dine yndlingsidoler, såsom sangere, skuespillere og andet, så er denne her app klart noget for dig! Twitter ligger nemlig som nummer 8 på top 10 listen over populære apps. En super fed app hvis du vil se, hvad de kendte laver i hverdagen.

9. Twitch

Endnu en populær app er Twitch, som mange unge bruger til at streame videoer, uploadet af YouTubere live på Twitch. Så er du gamer og elsker at se kendte YouTubere spille spil, så er denne gratis app perfekt til dig!

10. Skype

Som den sidste app på top 10 listen ligger Skype. En gratis app, som giver mulighed for at video- og stemme chatte med venner og familie, selv hvis de er langt væk. Super smart! 

 

Har du prøvet Teazr dating appen?

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.