Hygge
Verden ifølge Ibo

Ibo TV og verden ifølge Ibo

Ibo kører sine 'Verden ifølge Ibo' shows online. Wallah det er for grineren.

Men Ibo har større mål i livet. Ibo vil være studievært på CNN, og har da også været et smut forbi Go´morgen Danmarks studie, hvor Ibi Støving fik et stort smækkys - på kinden. Der var ellers skruet helt op for charmekedlerne - faktisk så meget at Ibi måtte sige, at hun ikke ville kysses på munden.

Se eller gense her, et af Ibo´s tv-indslag fra Verden ifølge Ibo:

Ibo og Christopher Læssø

Bag Ibo karakteren står Christopher Læssø. Han er fra 1985 og uddannet skuespiller. Af film, Christopher Læssø har medvirket i kan nævnes: Bagland (2003), En mand kommer hjem (2007), der er instrueret af Thomas Vinterberg, og Operation Negerkys fra 1996. 

Derud over spiller Christopher Læssø, Ibo i FunnyHaHa sketches. På funnyhaha.dk, der er et comedy website, finder du også Live fra Bremen, Klovn m.m. Det er Douglas Entertainment, og Casper Christesen, der står bag sitet. Funnyhaha.dk er de kreative føl´s og upcomming´s samt de veletablerede komikere´s kanal, der giver dig en på grineren.

På Ibo´s facebook side er der ca. 100.000 synes godt om.

Ryst din göt t-shirt

Ibo vil gerne score damer, rigtig mange damer. Sangen om Ryst din göt overlader da heller ikke noget til fantasien. Og det afspejler meget godt måden, hvorpå Ibo kommunikerer. Det er ligepå og meget direkte. 

Om det er en tur på Strøget eller et helt andet sted, og der kommer en smuk ung pige forbi, der gerne vil interviewes, er Ibo den første til at spørge efter pigens telefonnummer. Og ja, det lykkes. Ibo er en scorekonge.

Vil du gerne være lige så street og cool som Ibo, så kan du her købe Ryst din göt t-shirt.

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.