Hygge
Vild med Allan Simonsen

’Vild med dans’ har udviklet sig til at være en kæmpe farce. Det tidligere seriøse fredagsprogram ’Vild med dans’ har udviklet sig fra at være underholdning af høj klasse, til ikke længere at være en seriøs konkurrence.

Jo, programmet ses af rigtig mange personer – i denne sæson, men hvad med næste sæson? Har programmet overlevet sig selv?

Nogle vil mene, det er som at tisse i bukserne. Først er det varmt, men det bliver hurtigt koldt. At Allan Simonsen er så populær i år, er en katastrofe for programmet. Det bliver koldt i næste sæson – faktisk bliver det rigtig koldt. Hvis ikke programmet udvikler sit koncept til noget nyt, så vil det ikke være fedt at følge danseshowet i næste sæson.

Tango and Cash

Action-kommedien ’Tango and Cash’ med Sylvester Stallone og Kurt Russel i hovedrollerne har indspillet millioner af dollars i biograferne. Når man ser ’Vild med dans’ i denne sæson, så er der tema-sammenfald. Det handler om tango og cash. TV-2 er en kommerciel kanal, der lever af gode seertal og at tjene penge.

Det er også en public service kanal, men skærer vi ind til benet, så handler det om penge. Tango og ’Vild med dans’ har så været et middel på vejen til at tjene pengene. Fra at være et danseshow med action og spænding, har showet udviklet sig til et program som Robinson ekspeditionen, som har kørt alt for længe. ’Vild med dans’ kører nu på 10. sæson!

TV-2 bør i denne sammenhæng huske på, at der skal 2 til en tango. Hvis TV-2 taber seerne efter denne sæson, så er TV-2 den eneste, der stiller op til dans.

Fodboldstøvler skiftet ud med laksko

Det 1,65 meter høje fodboldikon Allan Simonsen startede sin karriere i 1971 og lagde fodboldstøvlerne på hylden i 1989. Efter i 1977 at være blevet kåret som Europa´s bedste fodboldspiller, blev Allan to år senere købt af FC Barcelona for 13 millioner kroner. Her fik Allan kælenavnet ’Den lille store dansker’ – og det er lige hvad Allan er i ’Vild med dans’.

Allan er ikke blandt de højeste, men har størst publikumstække. Det samme som Allan havde på fodboldbanen. Så uanset, om Allan har fodboldstøvler eller laksko på, så er Allan en fantastisk person, der måske tager sin næste pokal på dansegulvet – hvem ved? Hvad synes du om Allan og programmet ’Vild med dans’?

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.