At være ung
Inspo er dit faglige værktøj til dig som gymnasieelev

#Reklame

I Danmark afleverer den gennemsnitlige gymnasieelev over 50 hjemmeopgaver hvert år. Det vil sige, at man som gymnasieelev afleverer omkring 150 hjemmeopgaver fra den dag man starter i gymnasiet til den dag man står med huen i hånden.

Som ung gymnasieelev kan det være en udfordring at skulle passe sit fritidsjob, se sine venner, spille fodbold og se sin familie, når man samtidig skal lave de daglige dag-til-dag lektier, samt aflevere sine hjemmeopgaver.

Derfor har den nystartet virksomhed Inspo skabt en database, hvor de har samlet de bedste noter, hjælpemidler og hjemmeopgaver. Med deres materialer kan du som gymnasieelev hente inspiration og hjælp til, hvordan du bedst muligt kan komme videre med din hjemmeopgave.

Hvis du f.eks. sidder og bøvler med en digtanalyse af H.C. Andersens digt: ”Den grimme ælling”, kan du til enhver tid tage et smut forbi Inspo. På Inspo vil du finde færdige versioner af opgaven, der enten har fået karakteren 7, 10 eller 12. På den måde kan du få en bedre forståelse for, hvordan sproget, stilen og kompositionen bør se ud, før du opnår en solid karakter. 

Du har også mulighed for at finde noter, der er lavet i forbindelse med en digtanalyse til ”Den grimme ælling”.

Det er gratis

Det er gratis at anvende Inspo og få adgang til opgaver, noter og hjælpemidler på platformen. Det eneste der kræves er, at du selv bidrager med dine egne opgaver. Du skal nemlig lave en byttehandel, hvor du giver en af dine egne noter eller opgaver, før du kan få adgang til den opgave eller note du ønsker.

I modsætning til andre spillere på markedet, skal du ikke have din pengepung op, hvis du skal have adgang til deres database.

Inspo er nem at navigere i. Det lækre og brugervenlige design gør, at du nemt og hurtigt kan finde frem til det materiale du er på jagt efter.

Så hvis du som gymnasieelev ikke kender Inspo endnu, så er det ved at være på tide, hvis du sidder og bøvler med dine hjemmeopgaver.

 

 

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.