At være ung
Det skal du vide om leasing og kørekort

Annonce

Det er ganske spændende at være ung. Der kommer til at være så mange fantastiske, afgørende begivenheder som vil påvirke vores liv på den gode måde, for evigt. Skole, arbejde, kørekort og dét at skulle blive rigtig voksen er alle ting som vi kan se frem til.

Har du overvejet leasing?

Vi er med på at der er mange der ikke just finder skolen enormt interessant. Især ikke hvis vi snakker om gymnasium eller folkeskole. For mange bliver skolen for alvor spændende når du selv efter endt ungdomsuddannelse får lov til at bestemme, hvad du gerne vil læse. Men så er der noget at se frem til! Vi skal alle gå i skole, og det gør vi for at lære en masse spændende, som vi kan benytte os af senere hen. Men udover skolen så er en ting såsom at få sit kørekort også en ganske stor begivenhed. Det er spændende, og det får os for alvor til at føle os lidt voksne. Især når vi har mulighed for at køre rundt i en lækker Audi. Når du får dit kørekort, så er det de færreste der har råd til en bil. Vælger du dog audi a5 leasing, så har du mulighed for at køre rundt i en rigtig lækker Audi, uden at skulle betale alle de mange omkostninger det nu kan koste reelt at eje bilen.


Det skal du vide inden du får kørekort

Leasing foregår lidt som et lån af en bil, hvor du betaler en månedlig udgift hver eneste måned. Store reparationer og andet, er dog ikke noget du selv skal betale. Det kan for mange være en god midlertidig løsning, især hvis ikke du er klar over hvad for en bil du gerne vil købe. Dertil kan det være enormt smart at prøve en bil et stykke tid, for at se om det er noget for dig. For at kunne lease en bil, så kræver det selvfølgelig at du har et kørekort. Du kan ikke leje en bil, hvis ikke du kan køre den. Mange unge imellem 17 og 18 år er i gang med at tage kørekort lige nu, og det er ganske spændende men også lidt nervepirrende. Hvis du er en af dem der bliver nervøs, så er du bestemt ikke den eneste. Vi har dog 6 gode råd du kan læse lige her: https://ungunivers.dk/ung/6-ting-du-skal-vide-foer-du-tager-koerekort, som er gode ting at vide inden du tager dit kørekort.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.