Sundhed
Den nye fitnessbølge WYCWYC

Har du hørt om det nyeste inden for fitness og sundhed? Ellers så skynd dig at læse med her og bliv klogere, på hvad der faktisk lyder til at være en helt tilforladelig træningsform.

WYCWYC er et af de helt store hashtags på instagram i øjeblikket, da træningen, som så meget andet i vores hverdag, nu skal tilpasses os og ikke omvendt. WYCWYC går i al sin simpelhed ud at træne det du kan og hvor du vil/når du vil. Wycwyc står nemlig for: "What you can when you can".

WYCWYC selv de små ting gør forskellen

Wycwyc bygger på moralen om, at mange bække små gør en stor å – det er med andre ord en tro på, at selv de 10 små armbøjninger hver dag i 10 dage er blevet til 100 stærke armbøjninger. Hvis du omvendt havde tænkt: ”Argh, det kan være ligegyldigt, når jeg kun har tid til så lidt”, så havde du nu været 100 armbøjninger bagud.

Lavpraktisk træning

WYCWYC kan for eksempel være mavebøjninger mens der er reklamer, at vælge at spise youghurt til dessert i stedet for is eller at gå en lille omvej hjem i dine behagelige gå- eller løbesko.

Læs også tab dig næsten uden at lægge mærke til det, og se de små forandringer som kan gøre en stor forskel i kalorieregnskabet.

WYCWYC bygger netop på, at vi også har et liv ud over træningen, og at vi skal foretage de gode valg, når vi kan det og ikke piske os selv hver dag.

Hashtagget wycwyc

Når man læser om de mange wycwyc-initiativer, får man dels et godt grin og dels bliver man inspireret til at røre sig mere, og gøre mere af det, som gør én glad. For eksempel skriver en bruger på instagram: At hun har haft en utrolig travl dag, men at det er for koldt til at gå udenfor. Derfor har hun fundet glæden i #wycwyc.

Så næste gang du sidder i bilen eller står i kø i supermarkedet, så se om du kan finde på et par øvelser (uden at folk lægger for meget mærke til dig) og søg inspiration på instagram, så du kan komme i gang med de små ting, som ikke flytter noget på kort sigt, men som flytter bjerge på den lange bane.

Denne artikel indholder en reklame for et website, hvor der tilbydes sportsudstyr.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.