At være ung
Hvem vil du være?

I teenageårene og i tyverne spørger vi alt for ofte os selv ad, HVAD vi vil være, frem for at tage stilling til HVEM vi vil være.

Opskriften på at blive lykkelig ligger formodentlig ikke kun i, hvad du en dag ender med at lave i dit arbejdsliv. Karriere og identitet hænger selvfølgelig uløseligt sammen, men vi kunne som personer godt give vores personlighed og valg om hvem vi vil være noget mere opmærksomhed.

flueben jaDen du vil være

Man burde hver eneste dag tage aktiv stilling til, hvordan man ønsker, at andre skal se en, og hvordan man ønsker at føle sig. For eksempel kan du beslutte, at du vil blive bedre til at fortælle sandheden, om ikke at overdrive, og om ikke at fortælle hemmeligheder videre.

Læs også denne artikel om hvorfor man lyver.

Få det bedre med den du er

Ikke nok med, at du vil kunne få et bedre forhold til andre mennesker, så vil du også få det bedre med dig selv, hvis du er ærlig og tro imod dig selv.

Det er vigtigt, at man er glad for sig selv, og hvis du ikke har et højt selvværd, så kan du overveje, om det kunne være fordi, du opfører dig som netop den slags personer, som du ikke bryder dig om at være sammen med.

Selvfølgelig har vi alle sammen en off day en gang i mellem, hvor vi bare er sure og lidt på tværs uden nogen egentlig god grund, men så længe dit verdensbillede ikke ser sådan ud ni ud af ti dage, så er du godt kørende.

Husk at en forvandling langtfra kan gøres over night, og det er oftest når du kommer ind i nye relationer, og folk har en chance for at se dig med helt friske øjne, at dit 'nye' jeg kan skinne igennem.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.