At være ung
Ung Snebold har succes

Snebolden Peter Falktoft

Peter Falktoft er kun 28 år, og du kender sikkert hans kælenavn 'Snebolden', fra P3. Og selvfølgelig, er det Peter fra Monte Carlo, der er tale om. Peter den ene halvdel og Esben Bjerre den anden af den dynamiske duo. Sammen skaber de en symbiose af både seriøse og humoristiske indslag.

Peter er snowboard ekspert og har kommenteret vinter OL i Canada samt DM i Ski og Snowboarding i en årrække. Derud over speaker Peter for Frostgun Invitational, so er et free style event, der efter nogle år i Val Thorens, rykkede hele skishowet til Val d'Isére. Her finder det også sted i 2014.

Kom i god stemning og Se fede ski-videoer her.

Monte Carlo

Som nævnt danner Esben og Peter makkerparret Monte Carlo på P3. Her har drengene festet og guided os igennem et hav af 'Monte Carlo elsker'. Eksempelvis Monte Carlo elsker Putin, jøderne og Nik & Jay. Det har givet en række spøjse, men også for nogen personer, nogle provokerende udsendelser. 

Læs eksempelvis om Monte Carlo drengene, som blev truet på livet.

Og hvorfor holde sig tilbage, når nationen Danmark gerne vil høre på vise ord? Derfor besluttede Monte Carlo gutterne at give hele Danmarks officielle nytårstale et make over på dr.dk.

I øjeblikket er Monte Carlo drengene i USA, hvor de giver den gas. Og de er meget bevidste om, at Monte Carlo er et brand i dag. Se blot her, hvor Peter sammenligner Monte Carlo med Nik & Jay:

 

Monte Carlo på DR3

I oktober 2014, er gutterne fra Monte Carlo på banen igen. Denne gang med et TV-program med titlen: Monte Carlo på DR3. Programmet bliver sendt mandag til torsdag aften, og varer 30 minutter pr. gang.

Aktuelle begivenheder bliver twistes og sat på spidsen af sjove snebold alias Peter Falktoft og Esben Bjerre.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.