Flytte hjemmefra
Savner du en cykel?

Nye cykler

studerende får udleveret en gratis cykelUngUnivers.dk har valgt at støtte et grønt projekt.

Både fordi, det giver god energi, og har studerende i Danmark, Kenya og Sri Lanka i fokus. Derfor har UngUnivers.dk valgt at sponsorere nogle cykler, som kører rundt i Aarhus. På billedet ses én af de glade studerende.

Konceptet, som er udviklet af studiecykel.dk, kører i mange studiebyer i Danmark, herunder blandt andet Aalborg, Aarhus, Horsens, Kolding, Odense og København. 

Studiecykel.dk afholder løbende konkurrencer med toplækre præmier til de studiecyklister, der tramper hårdest i pedalerne.

Når cyklerne har kørt i Danmark i fire år, bliver cyklerne sendt til Sri Lanka og Kenya, hvor studerende får glæde af cyklerne. Der er derfor hele vejen tale om et grønt og bæredygtigt koncept, hvor alle vinder. 

Vil du være med til at støtte og have glæde af projektet, så er her lidt info om de favorable vilkår:

Næsten gratis cykel

Det er let at ansøge om en studiecykel. Ved at vælge denne løsning, skal du ikke have et stort beløb op af lommen til en ny cykel, men kan nøjes med at betale et beløb svarende til ca. 1,40 kr om dagen i et år.

Der er nogle enkelte regler:

  • Studerende kan ansøge om en gratis cykel hos studiecykel.dk.
  • Du får en gratis studiecykel i et år, hvorefter du kan ansøge igen.
  • Inden du får studiecyklen udleveret, betaler du en serviceaftale for din cykel på 499,- kroner. Beløbet dækker over 2 cykel servicetjek og 1 afleveringseftersyn. Skader der eventuelt overstiger de 499,- kroner betaler Studiecykel.dk. Punkteringer, eger som er blevet skæve og andre skader påført af cykel-lejeren er ikke dækket under lejeaftalen.
  • Er der begået hærværk mod den udlånte cykel, eller er cyklen stjålet, er det et mellemværende mellem dig og dit forsikringsselskab.
Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.