Flytte hjemmefra
Arriva Ung

Rejs billigere med tog med Arriva Ung

Budgettet er ikke altid overvældende, når man er ung og studerende, og derfor er det lækkert, at diverse rabatordninger giver mulighed for at spare lidt penge. Benytter du dig ofte af toget for transport? Og er du mellem 16 og 25 år eller på SU? Så kan Arriva Ung være noget for dig. 

Hvad er Arriva Ung?

Arriva Ung er en rabatordning til Arrivas og DSB’s tog i hele Danmark, som giver dig mulighed for at spare penge, så længe du rejser over mindst én takstgrænse. Hvis du er mellem 16 og 25 år, kan du købe Arriva Ung, men er du ældre, så er det en forudsætning, at du modtager dansk SU.

arriva ung pigeHvordan får jeg Arriva Ung?

Du går ind på www.arrivaung.dk og køber Arriva Ung direkte ned på din smartphone, hvor du kan bruge den med det samme som webbaseret applikation. Hvis ikke du har en smartphone, eller du ikke ønsker at anvende Arriva Ung som web app, kan du i stedet få tilsendt en print-selv udgave, som du medbringer i toget.

Arriva Ung giver følgende fordele:

  • Med Arriva Ung kan du benytte Arriva og DSB ungdomsbilletter i både Arriva og DSB’s tog, hvis du rejser over mindst én takstgrænse.
  • Mandag-torsdag og lørdag får du 50% rabat på din rejse, og fredag, søndag og helligdage får du 25% rabat. Desuden gives der op til 65% rabat, hvis du rejser på rejsekort med kundetypen ’Ung’.
  • Arriva Ung får du som en såkaldt web app, der, i stedet for at fylde som endnu et kort i lommen, kan benyttes direkte på din smartphone. Så har du det altid har det lige ved hånden.
  • Med Arriva Ung får du også tilbud om at deltage i masser af konkurrencer om fede præmier som f.eks. koncertbilletter og festivalpakker. Konkurrencerne kan du læse om i deres nyhedsbrev og på Arriva Ungs facebookside.

Der er altid noget at spare på din togrejse, så tjek derfor altid, om ikke en ungdomsbillet er et billigere alternativ, når du slår din rejse op på rejseplanen.dk.

Pris og dækning:

Arriva Ung er den billigste måde at spare max på togbilletter, for det koster kun 125 kr. og gælder for et helt år. Du kan benytte Arriva Ung i alle Arrivas og DSB’s tog i hele Danmark, hvis du rejser over mindst én takstgrænse.

Du kan læse mere om Arriva Ung på Arriva Ungs hjemmeside, og på rejseplanen.dk kan du se, hvilken billettype du kan rejse på. Husk, at du kan købe Ungdomskort, hvis du går på en SU-berettiget uddannelse eller skal i et meritgivende, ulønnet praktikforløb.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.