Flytte hjemmefra
Lommebudget på App

Styr dit budget med en lommebudget app

Uanset om du skal lave dit første budget, eller har erfaring med budgetlægning, så er det en god idé at læse med her. Dit budget består af en række omkostninger. En del af omkostningerne kender du på forhånd, og så er der de farlige ubekendte omkostninger. 

En af de helt ubehagelige og måske uventede omkostninger er, når din smartphone eller computer går i stykker. Det koster kassen, og gør ondt, når man som ung lever på en SU. Løsningen er at lægge eksempelvis 200 kr til side hver måned til uforudsete udgifter. 

En anden type udgifter som ikke burde være en overraskelse, men som man godt kan komme til at glemme, er de kvartalsvise, halvårlige eller helårlige udgifter. Det kan være forsikringer, medlemskaber eller lignende.

Alle disse bekendte og ubekendte omkostninger kan du nu lægge ind i en app, der hedder 'lommebudget'.

Lommebudget app til iPhone og Android

App´en viser dig, hvor du muligvis kan skære ned i dit forbrug. Det er enkelt og let. Lommebudget app´en synliggør også, hvor mange penge du bruger på de forskellige ting. Finder du frem til, at dine indkøbsvaner for mad, tøj og hygge er uhensigtsmæssige store, er det rart at få at vide i god tid til, at den ellers ville stå på spaghetti og ketchup i fjorten dage.

Her kan du se en lille teaser for denne lommebudget app, som findes både til iPhone og Android.

Denne app kan med andre ord være med til, at du får nogle gode idéer til at spare penge, så du ikke får koldsved om natten på grund af dårlig økonomi. 

Er du stadig lidt presset på økonomien, så læs denne artikel om mad på su.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.