Hygge
Bikini piger - fasten your seatbelt

Skønhed og sikkerhed

Sports Illustrated fylder i år 50 år, og det synes Air New Zealand skal fejres. Man skal vist være ret naiv for ikke at tro, at der også er en marketing og kommerciel interesse i at fejre fødselsdagen. Og fred være med det.

Sports Illustrated er gode til markedsføring. For næsten 50 år siden ville forlaget gerne hæve salget af sportsmagasinerne og begyndte at bruge bikini-piger på forsiden. Det fik salget til at stige eksplosivt. Sidenhen er det blevet et varemærke for Sports Illustrated at bruge bikini-piger.

Der er brugt mange kendte modeller igennem tiderne, eksempelvis Beyoncé, Tyra Banks og Heidi Klum.

Men også fotomodellen Nina Agdal fra Danmark har været med i Sports Illustrated. Nina Agdal var med i magasinet, der fejrede Sports Illustrated´s 50 års fødselsdag. I 2013 medvirkede Nina i en reklame for burgerkæden Carl´s Jr., der nu har fået de første burgerrestauranter i Danmark. 

Så der er vist tale om en fælles interesse, når skønhed og sikkerhed markedsføres sammen i denne sikkerhedsvideo for Air New Zealand. Check this out:

Hobitten og Air New Zealand

Og Air New Zealand er gode til markedsføring. Mere end 11 milllioner visninger er der af nedenstående video på Youtube.Skuespillere fra den rigtige Hobitten film spiller med i denne video. 

Humoren er gennemgående for de 2 sikkerhedsvideoer. Nogle vil nok mene, at det er useriøst, imens andre vil mene, at det skærper flypassagerernes interesse. Hvis du tænker tilbage på din sidste flytur, og tænker på, om du fulgte med i hele gennemgangen af sikkerhedsprocedurerne, så har du svaret om Air New Zealand kan opnå øget opmærksomhed på sikkerheden via disse videoer.

Air New Zealand er first movers på dette felt og får en hel masse viral omtale. Det er guld for flyselskabet. Hvis andre flyselskaber laver lignende videoer med andre temaer, vil effekten af vores interesse nok falme lidt. Men lige nu kan vi fokusere på humoristike velinformerende sikkerhedsreklamer, når turen går down under. Have a nice flight.

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.