Hygge
MÆND - Forkæl jer selv!

Vi mænd er ikke for gode til at forkæle os selv. Vi sætter kærestens, konens, familiens og alle mulige andres behov foran vores egne. Det skal vi have lavet om på! Derfor har vi mænd her på redaktionen fundet 5 gode grunde til at begynde at forkæle os selv. Se med her:

Super fedt armbåndsur fra GantNr. 1 - Find dit indre urmenneske

Intet er mere blæret end et super fedt armbåndsur. En lækker mørkebrun læderrem og en enkel, hvid urskive. Elegance og maskulinitet går hånd i hånd. En eminent mulighed for at forkæle dig selv! Du synes måske, at det er småpebret, men et lækkert ur får man ikke foræret - og hvis bare du ser det som en investering i dig selv, er det jo slet ikke så galt igen, vel?

Pris: 1.490 kr. (Gratis fragt)

Find det her: Urkompagniet

 
 

 

 

 

Forær dig selv en iPad AirNr. 2 - Elektronik får man aldrig for meget af!

Vi mænd kunne købe os fattige i elektronik - men gør det af forskellige årsager aldrig. Giv nu for dælen slip og køb den iPad, som du altid har drømt om! Der er endda lige kommet en iPad Air, som er alt, alt for fed - blot 478 gram vejer den, og så måler den endda kun 7,5 mm. i dybden. Blærfaktoren er helt i top - og alle kammeraterne vil med garanti være grønne i hovederne af misundelse.

Pris: 4.575 kr. (Gratis fragt)

Find den her: Coolshop


 

Mand - Forkæl dig selv med en iGrillNr. 3 - Gadgets er lig livsglæde

Ja, den er god nok. Videnskabelige undersøgelser viser, at mænds livsglæde stiger betragteligt, når de får fingrene i en ny gadget. Okay, vi kryber til korset og indrømmer, at vores påstand måske ikke ligefrem er bakket op af videnskabelige undersøgelser, men vi er overbeviste om, at det er sådan, det forholder sig. Sådan er det i hvert fald for os! Derfor bør du forkæle dig selv med en iGrill - et trådløst grilltermometer, der kan connectes direkte med din iPhone eller iPad. Intet mindre end genialt - og vi nærmer os jo grillsæsonen med hastige skridt.

Pris: 699 kr.

Find den her: CoolStuff
 

Gå shop-amok på nettet - Forkælelse til mændNr. 4 - Pift dit klædeskab op

Powershopping er forbeholdt kvinder - men derved er det ikke sagt, at vi mænd ikke må shoppe. Vi gider blot ikke vandre op og ned af strøget flere gange ugentligt, da det er et tidsspild uden lige. Til gengæld kan vi sagtens hoppe ind på en webshop, tage en hurtig beslutning og finde noget lækkert at pifte vores klædeskab op med. Vi gør det bar alt for sjældent! Derfor synes vi, at du bør gøre det nu - og vi har fundet en lækkert skjorte fra Ralph Lauren, der helt klart er værd at kigge nærmere på!

Pris: 599,75 kr. (PÅ TILBUD)

Find den her: SmartGuy

 

 

 

 

Afsæt tid og penge til at spille PlayStation - Du vil ikke fortryde detNr. 5 - Mænd er per definition umodne

Det påstår mange kvinder i hvert fald - og selvom vi ikke vil indrømme det, er der måske lidt noget om snakken. Men hvorfor ikke udnytte denne påstand til vores egen fordel? Afsæt tid og penge til dit indre legebarn - det gør du garanteret alt for sjældent - og erhverv dig den spritnye PlayStation 4. Det er fantastisk tidsfordriv - og nu hvor kvinderne alligevel altid er på nakken af os, kan vi ligeså godt udnytte det, ikke?

Pris: 4.099 kr. (Gratis fragt)

Find den her: Coolshop

 

Vi håber, at du hermed har fået mod på at forkæle dig selv lidt - og inspiration til, hvordan du skal gøre det!

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.