Hygge
Det gale vand-vid

Vild med vand

Sodastream kører lige nu en stor markedsføringskampagne med Allan Simonsen, hvor Allan giver karakterer lige som i 'Vild med dans'. Her hedder konkurrencen blot 'Vild med Vand'.

Hvad har Allan Simonsen ellers med Sodastream at gøre? De er begge folkeklenodier fra 70´erne. Om det også er fordi, at de begge sprudler skal være usagt, men ikke desto mindre, er det et scoop, at Sodastream har fået et samarbejde op at køre med Allan Simonsen. 

Allan Simonsen er folkekær og elsket og haddet for sin deltagelse i Vild med dans. Det har gjort at 'Allan Simonsen' er den 3. mest søgte kendis på Google´s årlige hitliste for år 2013. Foran Allan ligger kun Rasmus Seebach og Mascha Vang. Vidste du at Mascha oprindeligt hed Marianne? Hendes far ønskede navnet Marianne, og det står på hendes dåbsattest. Men hendes mor og Mascha selv synes bedre om navnet Mascha, så det er i dag det officielle navn.

Det gale vandvid

Det er ligesom om at kendisser står i kø for at bakke Sodastream op i øjeblikket. Chili Klaus har også lavet en stærk chili sodavand, hvilket må betragtes som det gale vandvid.

Med sine chilier laver Klaus en rød hindbærsodavand. Det vil sige en rød chilisodavand uden hindbær. En god idé - not! Er vi ikke ved at være lidt trætte af Chili Klaus og hans uendelige chili-shows? En chili sodavand ville nok have været opfundet for lang tid siden, hvis det var en god idé. Klaus, kom ind i kampen. Vi vil se noget nyt. Nu har du brugt 6 måneder på den samme joke. 

Og det behøver ikke være 'lakrids' du begynder at bruge, selv om det super hot - if you know what I mean.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.