Hygge
Byt dig til nyt på nettet

Dytbyt.dk – en portal til den gode byttehandel!

Det er i stigende grad blevet populært at handle med brugte ting på nettet. Den Blå Avis og Gul og Gratis er de typiske online sites, hvor folk både sælger og køber, men nyere tider har også set en fremgang i salget på de sociale medier.

På Facebook blomstrer hundredvis af salgs-grupper, hvor folk optimistisk forsøger at sælge deres gamle møbler, vaser, børnetøj og Pokémon-kort. Søg og du skal finde. Min indre krejler elsker at gennemgå hver eneste opslag på disse sider for at finde lige præcis dén ting, jeg ikke kan leve uden.

Har du det på samme måde? Hvis ja, så er Dytbyt.dk nok lige noget for dig!

Penge i sparegrisDytbyt.dk er et site, hvorpå du og alle andre i Danmark kan bytte ting med hinanden.

Genbrug er trendy, og det er blevet ’in’ at forvandle gamle ting til noget nyt frem for at smide ud og købe helt nyt.

Og hvis du er en fattig studerende ligesom mig, så er der mange penge at spare ved at købe second-hand! Dytbyt.dk er et medie, hvor du har mulighed for at skille dig af med alle de ting, du ikke længere orker at se på.

Måske er der en person derude, som leder efter lige den lampe, du har til at stå. Eller måske dit køkken-ur? Kaffedåsen? Paraplystativet, eller måske det gammeldages fotografi-apparat, som bare ligger i skuffen og samler støv?

Det er så let.

Hvordan kommer jeg i gang med at bytte?

Først opretter du en profil på Dytbyt.dk’s forside. Det er gratis at blive oprettet, og det er super let at komme i gang. Herefter opretter du en annonce, som kommer til at bestå af et billede af det, du ønsker at bytte samt en beskrivelse og din vurdering af genstandens værdi.

Andre brugere kan nu se din annonce, og det er nu muligt for dem at byde på din annonce. Du kan naturligvis også selv browse rundt på siden og selv sende bytteanmodninger til folk, såfremt du finder noget, som du finder interessant. 

Du skal være 15 år for at kunne få en bruger på Dytbyt.dk og som med alle andre profiler på nettet, så anbefaler jeg, at du læser medlemsbetingelserne, inden du går i gang.

Som med andre private transaktioner på nettet så foregår leveringen af varerne på eget ansvar, og Dytbyt.dk fraskriver sig ethvert ansvar for beskadigede varer, manglende levering, fejllevering, ulovlige ting, falske oplysninger samt brugeradfærd på sitet. Dette er dog også normalt tilfældet på andre salgs- og byttesider.

Se også, hvordan du sparer penge på studiebøger.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.