Hygge
Instagram - kun for de unge og smukke?

Hvad er Instagram?

Instagram er et socialt netværk på ligefod med Twitter og Facebook. Når det er sagt, så er Instagram et medie, hvor der kun kommunikeres via fotos. Med din smartphone eller tablet tager du fotos, som uploades til din Instagram-konto.

Du skal tage nogle gode fotos, for at få nogle 'følgere'. Et godt foto kan være sjovt, af god kvalitet, eller visning af en hemmelighed, som ingen andre ellers ville kende til.

Vil du gerne have mange følgere, så tilmeld dig konkurrencer og udfordringer, da disse er vildt eksponeret.

Med instaport.me kan du tage backup af dine fotos.

Instagram hashtags

Når du uploader, kan du under alle dine fotos sætte et hashtag, som ser sådan ud: #

Hvis du er vild med hiphop eller gruppen Suspect, så kan du søge efter #hiphop eller #suspect. Det giver dig et hurtigt overblik, og du er på denne måde allerede blandt venner, der har den samme interesse som dig.

Ifølge top-hashtags.com er det mest brugte hashtag #love og med #instagood og #me på de næste pladser. 

Der er ikke nogen officiel liste for mest brugte hashtags i Danmark.

Jeg vil være model

Du kender det. Du tager snaps, men uploader kun de bedste fotos, og viser hele tiden, hvor fedt et liv du har. Det er helt naturligt, for det er mainstream kulturen ligenu.

Men du kan faktisk bruge Instagram på et endnu højere niveau, hvis du ønsker at blive model. Nogle af de mest kendte danske modeller, som har stor succes med brugen af Instagram er: @caroline_brasch, @NinaAgdal og @mathildegoehler.

Vælger du at bruge Instagram til at booste din modelkarriere, så sorter kraftigt i dine fotos før upload. Sørg for at få mange følgere. En del modevirksomheder betaler semiprofessionelle modeller, blot for at deres brand bliver vist, og derfor bliver eksponeret overfor mange læsere.

Jeg vil tjene penge på Instagram

Har du valgt at din Instagram profil skal bruges til skønhed eller noget helt andet, så er der en god sandsynlighed for at virksomheder gerne vil bruge dig og din Instagram konto til at få markedsført virksomhedens produkter, overfor dine følgere på Instagram.

En let måde for dig at gøre det på, er ved at bruge det danske website Logggershut, hvor du kan tjene penge på Insta

Når du markedsfører produkter og services for virksomhederne, er det afgørende, at du fortæller dine følgere, at der er tale om reklame. Det kan du også læse mere om på Loggershut.dk

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.