Hygge
Ideer til valentinsdag

Der er sikkert mange fyre, der har lagt hjernen godt i blød i disse dage, for hvad skal man dog overraske son elskede med, på valentinsdag i morgen?

Valentinsdag

Først og fremmest: Start lige med at skrue ambitionerne for dagen ned. Langt, langt de fleste piger forventer slet ikke meget mere end en hyggelig valentinsdag sammen med den fyr de elsker. Og by the way: Hvis du virkelig ville have arrangeret noget i stil med en tur i luftballon og brunch i toppen af Eiffeltårnet, så er der vidst lige sent nok at komme i tanke om det nu, just saying. I kan selvfølgelig stadigvæk godt få en helt fantastisk og uforglemmelig dag, ved at du arrangerer en masse dejlige og anderledes ting – læs med her og find din inspiration til jeres valentinsdag.

valentinsdag ideerValentins ideer

Er hun (og du) til nogle af de mere klassiske ting som kærester gør, kunne I tage i biografen eller i svømmehallen, bowle, stå på skøjter og tage på restaurant. En god kombination af aktiviteter og hyggespisning er essentielt, så det ikke går direkte fra et brunch-arrangement, til en kage du har bagt til restaurant. Er hun en sporty type, vil hun sikkert elske en tur på klatrevæg eller at I tog ud og spillede squash sammen, eller at du fandt på en eller anden anderledes aktivitet end hvad hun er vant til at bruge sin krop til.

De fleste piger er også vilde med at skabe ting, så I kunne male et billede sammen eller bage lækre hjemmelavede flødeboller. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du har forberedt alle tingene, så hun føler sig sørget for, men samtidig er med til det sjove i at I laver det sammen.

Anderledes valentinsideer

Hvis du vil overraske din kæreste med noget meget anderledes på valentinsdag, og virkleig vil ofre dig for hendes skyld, så kunne du lave en optræden for hende, for eksempel med et digt du har skrevet til hende eller en backstreet boys sang. Du kunne også tage hende med til pardans eller gøre noget, som hun godt ved, at du normalt hader, men som du overvinder kun for hende.

Enten eller valentin

Hvis du slet, slet ikke kan finde på, eller har råd til noget, som du synes er ordentligt til valentinsdag, så kan det jo være, at du er så heldig at have en kæreste, som slet ikke forventer eller har lyst til, at du arrangerer noget for hende. Det kan også være, at hun selv har nogle gode ideer til hvad hun gerne vil bruge dagen på. Det er absolut de færreste der er vant til et brag af en valentinsdag, men skulle du ske, at have en kæreste som du godt kan mærke har nogle rimeligt vilde forventninger, så meld hellere ud hvad du har forberedt, så hun ikke render rundt i en konstant forventning hele dagen (og ender med at blive skuffet).

Læs også: Mobilen - den anden kæreste, og se om du er en af dem, der burde være mere opmærksom på din kæreste

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.