Hygge
Hvordan dufter Mads Mikkelsen?

Mads Mikkelsen eller en duft af en seriemorder?

Ifølge det britiske nyhedsmedie the Guardian, så kommer NBC, der producerer successerien Hannibal, snart med en ny duftserie. 

Bliver duften spicy, let krydret eller?

Indtil duften kommer på markedet kan vi kun gisne om, hvordan en duft af Mads Mikkelsen bliver, der spiller hovedrollen som Hannibal Lecter i serien. Tænk at komme til at dufte som en seriemorder. Er det ikke lidt scary?

Om Mads Mikkelsens kone Hanne Jacobsen har været med i parfumelaboratoriet er nok mindre sandsynligt, men hvem ved?

Mads Mikkelsen

Fra Mads Mikkelsens debut i filmen Pusher til rollen som Hannibal Lecter, ligger en palette af filmperler. 

Hvem har ikke set den groteske og humoristiske 'Blinkende lygter', hvor Mads spiller den skydegale Arne, eller 'De grønne slagtere', hvor Mads havde en underfundig frisure og spillede Svend Sved. Her blandede Svend sved og hans makker Bjarne, spillet af Nicolaj Lie Kaas, den velsmagende ret kyllerylle, der var rig på kød, som ikke var kød du normalt finder i køledisken i supermarkedet.

Mads Mikkelsen har også spillet kriminalasssistenten Fischer i dramaserien 'Rejseholdet'. Her var han the good cop, men i James Bond filmen 'Casino Royal' spillede Mads Mikkelsen skurkerollen som Le Ciffre. I samme film spillede Jesper Christensen også med, som du kender fra den danske dramaserie 'Arvingerne', hvor Jesper Christensen spiller 60' er flipperen Thomas.

I 2012 spillede Mads Mikkelsens den uberettigede forfulgte Lucas i filmen Jagten, der er instrueret af Thomas Vinterberg. En film som allerede har vundet en del priser og som er nomineret til en Oscar i kategorien bedste udenlandske film.

Og lige nu er Mads at finde på filmlærredet i serien Hannibal, der kører med sæson 2.

Hannibal sæson 2

Hannibal er alt andet en sød musik og røde roser. Doktor Hannibal Lecter er en knivskarp retsmedicinsk psykiater, men også en bestialske og kannibalistisk morder. 

Overfor den sleske kannibal må det forventes at den socialt inkompetente men højt begavede FBI-agent Will Graham igen kommer under stærkt pres.

I sæson 1 blev hvert afsnit opkaldt efter en traditionel fransk ret.

I sæson 2 har specialiteter fra det japanske køkken, lagt navn til hvert af de 13 nye afsnit.

Se her traileren for afsnit 2: 

 

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.