Sundhed
Løbetøj til manden, der vil i form i 2014

Det er hundekoldt at bevæge sig ud i det danske vintervejr - og ofte er det såmænd også vejret, der får nytårsforsættet om at komme i bedre form til at gå i vasken. Hvis du klæder dig ordentlig på, er der imidlertid ingen undskyldning for at hoppe i løbetøjet og komme ud i kolde, danske vintervejr. Vi har her lavet en guide til dig, der har sat dig et mål om at komme i form i 2014 - og derfor skal have fat i noget løbetøj, der kan holde dig varm:

Kom i form i 2014Craft Perfomance løbejakke

Som yderste lag anbefaler vi en let, åndbar og vindtæt løbejakke med ergonomisk pasform - og alt dette har denne super fede løbejakke fra Craft Perfomance, der i øvrigt p.t. er på tilbud til 499,75 kr.

Pris: 499,75 kr. på udsalg! 

Find den her!

 

 

 

 

 

Løbetøj til manden, der har sat sig et nytårsforsæt om at komme i formNike løbetights

På benene anbefaler vi et par lange tights, da musklerne herved bedst holdes varme - og risikoen for skader som følge af det kolde vejr derfor minimeres. Vi har her fundet et par Nike tights, der er lavet i elastisk Dri-Fit svedtransporterende og StayWarm-materiale - perfekt til det kolde danske vintervejr.

Pris: 349,75 kr. 

Find dem her!

 

 

 

 

 

 

Kom i form med vinter løbetøjCraft Warm Crewneck løbeundertrøje

Som laget under løbejakken har vi fundet en Craft langærmet løbeundertrøje, der er tætsiddende og svedtransporterende. Termostatregulering gør, at din kropstemperatur holdes jævn og stabil. Perfekt at have på indenunder til de kolde danske vinterdage.

Pris: 369,75 kr. 

Find den her!

 

 

 

 

 

 

 

Vinter løbesko fra NikeNike Lunareclips +3 Shield løbesko

Løbesko er og bliver den vigtigste del af dit løbeoutfit. Det er altafgørende, at dine løbesko yder en ordentlig støtte til din fod, da du ellers risiker at pådrage dig skader - især når musklerne er kolde og usmidige som følge af det kolde vejr. Vi har her fundet et par super fede Nike Lunareclips +3 Shiels løbesko, der yder fantastisk støtte, stødabsorbering og stabilitet - samt selvfølgelig holder dine fødder varme.

Pris: 1199,75 kr. 

Find dem her!

 

Craft loebestroemper til maendCraft Compression løbestrømper

Løbesokker er ofte stærkt undervurdere blandt løbere. Med et par ordentlige løbestrømper kan du hæve din løbeoplevelse til et helt nyt niveau. Vi har her fundet et par lange kompressions løbestrømper fra Craft, der reducerer musklernes vibrationer og derved giver dig mere power - derudover holder de selvfølgelig dine tæer varme og tørre. En nødvendighed, hvis man ønsker at løbe i det kolde og våde, danske vintervejr.

Pris: 174,88 kr. på udsalg! Spar 50%

Find dem her!

 

 

Hold dig varm med et par loebehandsker og loebehueLøbehandsker og løbehue

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at have en varm og svedtransporterende hue og handsker - i hvert fald, hvis din løbeoplevelse skal være fuldendt. Her har vi fundet et sæt fra Craft, der p.t. er på tilbud til halv pris!

Pris: 224,88 kr. på udsalg! Spar 50% 

Find dem her!

 

 

  

 

En refleksvest er et must til danske loebereCraft Perfomance løbevest

Du slipper ikke udenom løbevesten! En refleksvest er et must, hvis man ikke har tid til at løbe i nogle af de få lyse timer i det danske vinterhalvår. Vi har her fundet en fra Craft, der kan blive din for 250 kr.

Pris: 250 kr. 

Find den her!

 

 

 

 

Dette var vores guide til manden, der vil i form i 2014. Er du en kvinde, der vil i form i 2014? Se vores guide til valg af løbetøj til kvinder. God løbetur!

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.