Sundhed
Løbetøj til kvinden, der vil i form i 2014

Smøgerne skal kvittets, kiloene skal tabes, og styrketræning skal gøre musklerne større. Sådan lyder tusindvis af danskeres nytårsforsæt år efter år - men hvor mange får faktisk gjort noget ved det? Meget få! Er du også en af dem, der er gode til at opsætte nogle fantastiske nytårsforsæt, som du desværre ikke formår at overholde i mere end en måneds tid? I år skal du ikke have nogle undskyldninger! Vi giver dig her en guide til valg af løbetøj, der holder dig varm i årets koldeste måneder - så dit nytårsforsæt i hvert fald ikke går ned på udstyret.

Winter Tights fra AdidasVinter Tights

Brrrrrh. Det er hundekoldt udenfor! Termometeret viser 0 grader - og det er ikke lige frem en løbetur, du har mest lyst til i skrivende stund. Hvis du vil være tro mod dit nytåsforsæt, bliver du nødt til at være fremsynet og investere i et par tights, der kan modstå det kolde danske vejr. Med disse Winter Tights fra Adidas kan du godt pakke de dårligere undskyldninger langt væk og komme ud over stepperne.

Find dem her!

 

 

  

 

 

Vindtæt og ventilerende løbejakkeVindtæt løbejakke

Det kan være svært at klæde sig ordentlig på til en løbetur i den kolde, danske vinter. Det kan være fristende at hoppe i en stor ulden trøje. Det kommer du dog hurtigt til at fortryde! Du skal have fat i en løbejakke, der er vindafvisende, men samtidig ventilerende, så du kan ånde og slippe af med dampen. Netop disse kvaliteter har denne super fede løbejakke fra Craft.

Find den her!

 

 

 

Smarte løbesko

Det er super vigtigt, at du investerer i et par ordentlige løbesko - og ikke bare løber af sted i dine almindelig, udslidte gummisko. Det samme gælder, hvis dine løbesko stammer fra dit nytårsforsæt for 4 år siden, hvor du ikke rigtig fik dem brugt. Løbesko forældes - så hvis de er flere år gamle, bør du investere i et par nye.

Find dem her!

 

Løbe T-shirt

Når du løber i koldt vejr, er det vigtigt, at du er godt isoleret - men samtidig skal du også kunne komme af med den fugt, der opstår, når du sveder. Derfor går det ikke at løbe i en almindelig t-shirt. Materialet skal være fugttransporterende, så du ikke bliver klam og våd. Vi har her fundet en  løbe t-shirt fra Craft, der kan lige præcis det, en løbe t-shirt skal kunne. 

Find den her!

 

 

 

Løbesokker

Du kommer ikke udenom løbesokkerne - i hvert fald ikke, hvis du vil undgå vabler og andet skidt. Disse Nike løbesokker hjælper desuden på dit blodomløb og formindsker syre i dine lægmuskler. 

Find dem her!

 

 

 

Bliv set i trafikken, naar du loeber i det moerke danske vintervejrCraft Performance løbevest

Du kommer ikke udenom at investere i en refleksvest, hvis du ikke allerede ejer sådan en. Vi har her fundt en fra Craft Perfomance, der blot tages på uden over løbejakken. 

Find den her!

 

 

 

 

Det var circa alt det løbeudstyr, du skal bruge, hvis du har planer om et overholde dit nytårsforsæt og komme i form - at dyrke motion er trodsalt den mest effektive slankekur, hvis julemaden og nytårssprutten har sat sig. Se også vores guide til effektiv træning.

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.