Hygge
Spænd juletræet op til lir

Gør juleaften lidt sjovere med et juletræ, der tvinger et smil frem på læben. Vi har her fundet julepynt, der er lidt sjovere end normalt. Enjoy!

Giv juletræet øjne!Giv juletræet øjne

Din familie vil helt sikkert gøre store øjne, hvis du i al hemmelighed sniger et par vaske ægte juletræsøjne på juletræet. Julen er ganske vist en højtid, men derfor må man vel godt tage lidt pis på det hele? 

Find dem her!

 

 

 

 

Rock 'n' Roll julGør julen lidt Rock 'n' Roll

Julen er uden tvivl hyggelig, ja - men den kan også blive lidt småkedelig, synes du ikke? Hvis du er til Rock 'n' Roll er det her lige din kop te. Juletræspynt formet som en elguitar, bas og forstærker - meget mere Rock 'n' Roll bliver det ikke! 

Find det her!

 

Gør julen high-tech!LED-julestjerne

Hyrderne fulgte den klareste af stjernerne på himlen og fandt Jesus - eller i hvert fald noget i den retning. Det er nu ikke den gamle julehistorie, som mine tanker først falder på, når jeg kigger på denne fede LED-julestjerne. Her tænker jeg snarere på et fedt stykke high-tech julepynt. Julestjernen hænger i en snor, der også fungerer som ledning. For enden af ledningen er batteriet. Fedt, ikke?

Hvis du har en kæreste, kone eller mor, som du skal overtale for at få lov til at hænge LED-lysstjerner på træet, kan du jo altid bruge forklaringen med hyrderne!

Find den her!

 

Giv dit juletræ en ordentlig behandlingGiv dit juletræ en ordentlig behandling

Det her et måske hverken sjovt eller har noget med juletræspynt at gøre, men ikke desto mindre er det genialt! År efter år bliver juletræet tørt og taber nåle i større eller mindre mængder. Nu kan du komme dette problem til livs - og endda med stil. Jeg har givet den geniale opfindelse et navn, der må være ret tæt på at være verdens længste ord - nemlig "juletræsvandingsanordning". Juletræsvandingsanordningen er ganske fint camoufleret som en julegave. Intet mindre end genialt!

Find den her!

Vi håber, at du får juletræet pyntet op, så det ikke kun er hyggeligt, men også en smule sjovt! Du kan bestille julepynten helt indtil få dage før jul.

Denne artikel indeholder affiliate link.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.