Hygge
Gaveidéer til kvinden, der har alt

Synes du også, at det kan være en kamp at finde den helt rigtige gave? Vi giver dig her vores bud på 7 gode gaveidéer til kvinden, der har alt:

roterende skostativSkostativ - når du mangler plads

Her er der plads til op til 20 par sko, så entreen eller soveværelset ikke flyder med sko.

Find skostativet her!

 

 

 

traeningsarmbåndsurTræningsarmbånd

Her er der ikke kun kalorie-, skridt- og distancetæller. Her får du også målt din søvnrytme, der er super vigtig at kende for at optimere din træning.

Find den her!

 

 

Julegave til hendeUndertøj - Til kæresten

Du bør nok undgå at give din mor, svigermor eller søster undertøj i julegave. Til gengæld er det et sikkert hit hos kæresten eller konen. Mænd køber meget sjældent undertøj til kæresten - derfor har du her en fin mulighed for at overraske kvinden i dit liv. Vi har her fundet et meget enkelt, men stadig flot, sæt undertøj fra Femilet.

Find BH'en her!

Find g-strengen her!

 

 

overvaagningskameraBaby overvågning

Via en gratis app kan du overvåge din baby eller uønskede indbrudstyve.

Køb overvågningskameraet her!

 

 

 

Giv kvinden i dit liv et skagenurArmbåndsur

Et flot og enkelt armbåndsur er et sikkert hit hos kvinden i dit liv. Det er selvfølgelig en forholdsvist dyr gave, men til gengæld kan din kæreste, mor, svigermor eller søster heller ikke være andet end tilfreds. Her har vi fundet et Skagen ur, der er kendt for at lave flotte designure til priser, der er til at forholde sig til. Altså lige noget for dig, der gerne vil forkæle kvinden i dit liv, men samtidig ikke ønsker at bruge en bondegård på julegaverne.

Find det her!

 

 

hyggetaeppeHyggetæppe

Kvinder elsker at hygge. Sammen med en caffé macchiato, en varm kop cacao eller te, vil dette hyggetæppe gør en bog eller lidt surfing på nettet meget mere behageligt. 

Find den her!

 

 

Flotte og enkle støvletter fra NLY ShoesSko - Kvinder kan aldrig få for mange sko

At kvinder aldrig kan få for mange sko er et faktum. Ergo kan du også snildt give kvinden i dit liv et par flotte sko - men bemærk, at du risikerer at bevæge dig ud på gyngende grund i forhold til stil, farve, model osv. Derfor anbefaler vi, at du holder dig til noget helt enkelt som for eksempel disse støvletter fra NLY Shoes. Sort, enkelt og flot og til en pris, der er til at overkomme. Falder det ikke i hendes smag, kan hun jo altid bytte dem. I forhold til skostørrelse kan du altid kigge i hendes andre sko, hvis du ikke har lyst til at spørge hende med risiko for at røbe, hvad du pønser på at give hende i julegave.

Find dem her!

 

Vi håber, at du fik noget ud af ovenstående guide. Læs også gerne vores guide til gaveidéer til ham.

Denne artikel indeholder naturligvis links til reklamer.

Få mere end 100 e-bøger
Få mere end 100 e-bøger
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få mere end 100 e-bøger til dit studie og din karriere.